Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι - συναυλία αφιέρωμα στην Τεχνόπολη

Στις αγορές του Μάνου Χατζιδάκι, μια συναυλία αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, στις 30 Αυγούστου, στις 21.00, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τραγούδια παλιά που δεν παλιώνουν γιατί δεν υπόκεινται στη φθορά χρόνου και κάθε φορά που τα ακούμε ή τα τραγουδάμε, νοιώθουμε την ίδια συγκίνηση.

Τα τραγούδια αυτά παρουσίασε για πρώτη φορά ο Μάνος Χατζιδάκις στον ιστορικό χώρο της Ρωμαϊκής  αγοράς και αργότερα δισκογραφήθηκαν και εντάχτηκαν στους δύο κύκλους με τις φωνές των: Βασίλη Λέκα, Ηλία Λιούγκου, Μαρίας Φαραντούρη, Έλλης Πασπαλά και Γιώργου Νταλάρα.


Ο Ηλίας Λιούγκος μετά από 20 χρόνια συνεργασίας φιλίας και μαθητείας με το Μάνο Χατζιδάκι, η Στέλλα Κυπραίου με την γνώση από την επίσης μακρόχρονη συνεργασία μαζί του, με τις υπερβατικές ερμηνείες της Καλλιόπης Βέττα και της Φωτεινής Βελεσιώτου, αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν και σας μεταφέρουν την ακριβή ατμόσφαιρα και το μεγαλείο αυτών των τραγουδιών.

Ενορχήστρωση: Στέλλα Κυπραίου     Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Λιούγκος

Θα παίξουν oι μουσικοί:
ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ: Κιθάρα, ΣΤΑΘΗΣ ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ: Κλαρίνο-Φλάουτo, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ: Βιολί-Μαντολίνο και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: Πιάνο

Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι είναι βάλσαμο στις μέρες μας. Είναι η  μεγάλη μας μουσική κληρονομιά που εκείνος μας άφησε για να μας αφυπνίζουν, να τα τραγουδάμε και να τα συνεχίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...