Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ / ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Έστω και με περιπετειώδη τρόπο η Εθνική ομάδα Εφήβων Μπιτς Βόλεϊ, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που διεξάγεται στο Βίλνιους της Λιθουανίας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι Γρηγόρης Κοντοστάθης, Γιάννης Καβαρατζής επικράτησαν με 2-1 (18-21, 21-09, 18-16) των Φινλανδών Μάνινεν / Μάατανεν και πήραν την 3η θέση στον 6ο προκριματικό όμιλο.

Η Εθνική ομάδα και σ’ αυτό το παιχνίδι δεν απέφυγε τα λάθη και έπαιξε με τη φωτιά, αφού οι Φινλανδοί έφτασαν πρώτοι σε ματς μπολ.

Στο πρώτο σετ, οι Θρακιώτες πρωταθλητές σε κάθε τους καλή ενέργεια απαντούσαν αμέσως με λάθος και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, για να ακολουθήσει το β’ σετ όπου δείχνοντας το καλό τους πρόσωπο ήταν ισοπεδωτικοί.

Στο τάι μπρέικ συνέχισαν αρχικά στον ίδιο ρυθμό (προηγήθηκαν με 6-2), αλλά άρχισαν πάλι τα λάθη με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 8-8, ενώ παρόλο που ξέφυγαν με 12-9 οι Φινλανδοί ισοφάρισαν 12-12 και προηγήθηκαν με 13-14. Η Εθνική ‘έσπασε’ το πρώτο (και μοναδικό) ματς μπολ των αντιπάλων μας και στο 17-16 με μπλοκ του Καβαρατζή πήρε τελικά τη νίκη.

«Κρατάμε μόνο την πρόκριση η οποία ήρθε πιο δύσκολα απ’ όσο έπρεπε και ελπίζω ότι θα βρούμε καλύτερο ρυθμό για τα αυριανά παιχνίδια αφού θεωρώ ότι αποβάλλαμε πλέον το άγχος που υπήρχε», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πούμπουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...