Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ / ΣΑΚΟΓΛΟΥ

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική ημέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ που άνοιξε την αυλαία του στην την πόλη Σακάρια της Τουρκίας.

Οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Χάρης Σακόγλου που βρίσκονται στον Α' όμιλο της διοργάνωσης ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα τους με 2-0 (21-14, 23-21) από τους Τούρκους Γκιτζίνογλου / Σεκερτσί, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να νικήσουν τους επίσης Τούρκους Ντεριτσίογλου / Καραλί με 2-0 (21-12, 21-17).

Αυτός ο όμιλος των τριών με τις δύο τουρκικές ομάδες και τη μία ελληνική, ολοκληρώνεται το Σάββατο με το εξής παράδοξο, ότι ο αγώνας που θα κρίνει την πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα στους τέσσερις συμπατριώτες αθλητές με το ελληνικό δίδυμο να... περιμένει να μάθει εάν θα ευνοηθεί από το αποτέλεσμα.

Σε διεθνείς διοργανώσεις της CEV και της FIVB, όταν υπάρχουν δύο ομάδες της ίδιας χώρας στον ίδιο όμιλο, ο μεταξύ τους αγώνας διεξάγεται στην πρώτη αγωνιστική ημέρα, καθαρά για λόγους αξιοπιστίας του αποτελέσματος, όμως, κάτι τέτοιο δεν προβλέφθηκε από τους Τούρκους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...