Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ

Για αύριο Δευτέρα προγραμματίστηκε η επίσημη έναρξη του συλλόγου μας.
Πρώτο τμήμα που σέρνει το χορό, είναι το αντρικό μας τμήμα, για το οποίο το ραντεβού έχει καθοριστεί για αύριο Δευτέρα και ώρα 19:30 στο γυμναστήριο του στίβου στο Ρέντη, που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γυμναστήριο ΄΄Μ. Μερκούρη''.
Οι ειδοποιήσεις ήδη έχουν σταλεί και στους 15 αθλητές (παλιούς και νέους) που αποτελούν το φετινό δυναμικό της ομάδας μας και όλοι μας περιμένουμε με ιδιαίτερη όρεξη και προσμονή τη έναρξη των υποχρεώσεων μας για το φετινό πρωτάθλημα, για το οποίο οι στόχοι μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή.
Η φετινή ΄΄πρώτη΄΄ της ομάδας μας είναι διαφοροποιημένη σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, αφού το φετινό ραντεβού είναι απ΄ ευθείας στο γυμναστήριο και όχι σε κάποιο από τα καταστήματα της πόλης μας, γιατί φέτος η πρεμιέρα μας συμπίπτει με τη γιορτή του Αγ. Φανουρίου και η πρόσβαση και το πάρκινγκ στην πόλη μας αυτές τις δύο ημέρες που διαρκεί η γιορτή, είναι ουτοπία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...