Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ VARI SPORTS CLUB

Νίκος ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Οι Νίκος Κωστακόπουλος και Ατάμ Τσαλικιάν πανηγύρισαν για πρώτη φορά φέτος την κατάκτηση ενός τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ, καθώς το απόγευμα της Κυριακής ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βάθρου στο Open (δίνει τους μισούς πόντους στη γενική κατάταξη) του Vari Sports Club, κερδίζοντας με 2-0 (21-12, 27-25) τους Γιώργο Καντιώτη και Βαγγέλη Τσινό.

Η ομάδα των Καντιώτη / Τσινού προηγουμένως είχε κάνει την έκπληξη φτάνοντας στον τελικό, όμως, εκεί βρήκε το αθηναϊκό «δίδυμο» που διακρίνεται και στα Masters του Πανελληνίου σιρκουί.

Ο τελικός που μεταδόθηκε σε live streaming από την ΕΟΠΕ, είχε δύο εικόνες με το πρώτο σετ να πηγαίνει εύκολα στα χέρια των τελικών νικητών, αφού ο «γερόλυκος» Κωστακόπουλος καθοδήγησε με την εμπειρία του τον εκρηκτικό Τσαλικιάν για να φτάσει γρήγορα η ομάδα τους στο «double score» με 16-8 και να βάλει τις βάσεις για το 1-0 (21-12).

Ωστόσο, το δεύτερο σετ δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώτο. Οι Καντιώτης / Τσινός κατάφεραν να μπουν δυνατά και να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους παίρνοντας προβάδισμα με 7-3. Σε εκείνο το σημείο, ο Ατάμ Τσαλικιάν φάνηκε να έχει παραπατήσει στην άμμο και χρειάστηκε την ιατρική βοήθεια με τον τελικό να διακόπτεται για περίπου 10 λεπτά. Τελικά, ο Τσαλικιάν επέστρεψε «φουριόζος» και από το 10-3, ακολούθησε ένα σερί 0-5 με την αθηναϊκή ομάδα να μειώνει στο 10-8 και να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 13-13.

Οι Καντιώτης / Τσινός εξαπέλυσαν τη δική τους αντεπίθεση και πήραν ξανά κεφάλι με 17-14 δείχνοντας αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν τον τελικό στο τάι μπρέικ. Το δίδυμο Κωστακόπουλος / Τσαλικιάν δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έτσι αφού ισοφάρισε σε 18-18, πέρασε ξανά μπροστά και τελικά έπειτα από ένα απίστευτο «ράλι» χρειάστηκαν πέντε χαμένα ματς μπολ για να έρθει το τελικό 2-0 (27-25).

Πλέον, το σιρκουί μπαίνει στην τελική ευθεία του, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/7) θα διεξαχθούν οι Τελικοί στο Allou! Fun Park, όπου και θα αναδειχτούν οι εφετινοί Πρωταθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...