Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΖΟΥΠΑΝΗΣ / ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Χρυσό στο Allou! Fun Park, χρυσό στη Σύρο, χρυσό και στην Αίγινα! Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος (δεν έπαιξαν στη Χαλκιδική) έφτασαν στην κατάκτηση και του 4ου Masters του Πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ, αφού σε έναν τελικό «επανάληψη» του Allou! Fun Park, κατάφεραν να νικήσουν με 2-0 (21-19, 23-21) τους Παύλο Κουζούνη και Φερνάντο Μπιλλήρη με τον τελευταίο να παίζει με δεμένο αστράγαλο λόγω ελαφριού διαστρέμματος από τα ημιτελικά. 
Η Εθνική ομάδα των Ανδρών προσπάθησε να πάρει τη... ρεβάνς, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού στο πρώτο σετ, Κότσι και Ζούπα είχαν εξ αρχής το προβάδισμα και το διατήρησαν ακόμα και στα κρίσιμα σημεία για να κάνουν το 1-0 (21-19).

Το δεύτερο σετ είχε μεγαλύτερο σασπένς με τους Μπιλλήρη / Κουζούνη να ανεβάζουν ρυθμό και να πιέζουν για το δικό τους προβάδισμα που ισοφαρίστηκε για πρώτη φορά στο 13-13 από τον Κοτσιλιάνο. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε πολύ αμφίρροπο με τους Μπιλλήρη/Κουζούνη να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα με +2 (15-13) και να χάνουν μοναδική ευκαιρία για το +3 σε... πέναλτι - άουτ του Κουζούνη (15-14). Δύο συνεχή μπλοκ του «Φρέντο» πάνω στον Κοτσιλιάνο έγραψαν το 17-14 και όλα έδειχναν ότι πηγαίναμε για τάι μπρέικ.

Ακολούθησε ένα απίστευτο «ράλι» από το 18-17 μέχρι το 21-21 με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεκολλήσουν η μία από την άλλη και κάπου εκεί μίλησε το μπλοκ του Ζουπάνη που σε δύο συνεχείς φάσεις σκέπασε το φιλέ για το τελικό 23-21 και το 2-0.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με δικά του μπλοκ στο τέλος πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δυσκολευτήκαμε αρκετά για να φτάσουμε στην επικράτηση. Δεν είχε καμία σχέση αυτό το ματς με τον ημιτελικό και ίσως και αυτό να έπαιξε τον ρόλο του. Έγινε ένα πραγματικά όμορφο ματς και γενικότερα το ευχαριστηθήκαμε γιατί είχε και σασπένς και νομίζω το χάρηκε και ο κόσμος αυτό το εντυπωσιακό τουρνουά».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης αφιέρωσε τη νίκη στα άτομα που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα και στους χορηγούς High Five, Vary Sports Club, ΟΑΚΑ Indoor, Adidas και Body Fit.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Παύλος Κουζούνης, προσπαθούσε να βρει το λόγο για ορισμένα εύκολα λάθη που έκανε η ομάδα του: «Το θέλαμε πολύ αυτό το τουρνουά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το θετικό είναι ότι βελτιώνουμε διαρκώς το παιχνίδι μας και δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αν καταφέρουμε να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη και στην κόντρα - μπάλα, τότε σίγουρα θα πετύχουμε το κάτι παραπάνω στα επόμενα τουρνουά».

Όσο για τον Φερνάντο Μπιλλήρη, αρκέστηκε να πει: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα βελτιωθούμε και θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα λάθη μας. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η πορεία θα μας δικαιώσει και του χρόνου θα είμαστε μια πολύ καλύτερη ομάδα».

Masters Αίγινας
Τελικός
21. Ζουπάνης Ν. / Κοτσιλιάνος Γ. - Κουζούνης Π. / Μπιλλήρης Φ. 2-0 (21-19, 23-21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...