Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Η σειρά τους να «χαμογελάσουν» στο τάι μπρέικ, ήταν για Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη (νο9) στο Όπεν του Παγκοσμίου Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ στην Ανάπα.
Η Εθνική ομάδα που νωρίτερα είχε χάσει (2-1) τον πρώτο αγώνα της στον όμιλο, αυτή τη φορά νίκησε 2-1 (21-10, 16-21, 15-9) τις Ρωσίδες Γκορμπούνοβα / Αμπαλάκινα (Νο 25), οι οποίες νωρίτερα είχαν επιβληθεί κόντρα στις Ελβετίδες.

Με τη νίκη αυτή κόντρα στις «οικοδέσποινες» Ρωσίδες, η Εθνική έφτασε τους τρεις βαθμούς στον όμιλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση, θα κριθεί το πρωί της Πέμπτης, με τις Αρβανίτη / Καραγκούνη να αντιμετωπίζουν τις Ελβετίδες, Γκοριτσάνεκ / Χούμπερλι (Νο8).

Η μοναδική ήττα που μετράει μέχρι τώρα η Εθνική είναι από τις Γερμανίδες Μέρσμαν / Σνάιντερ (Νο 24), καθώς αν και κατέκτησε το πρώτο σετ, δεν άντεξε στη συνέχεια και ηττήθηκε με 2-1 (18-21, 21-18, 15-07). Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο και στις ισοβαθμίες που πιθανότατα θα προκύψουν μεταξύ των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...