Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Μπιλλήρης στην επίθεση, Κοκκινάκης στο μπλοκ
Είναι από τις φορές που όταν λέμε πως ο ημιτελικός ήταν σαν τελικός, δεν εμπεριέχει ίχνος υπερβολής! Παύλος Κουζούνης / Φερνάντο Μπιλλήρης από τη μία και Μενέλαος Κοκκινάκης / Θανάσης Πρωτοψάλτης από την άλλη έδωσαν… ρεσιτάλ αμυνών και ωραίων φάσεων, με την εθνική ομάδα να επικρατεί τελικά με 2-1 (22-20, 19-21, 19-17) και να προκρίνεται στον τελικό του Masters του Σχοινιά, αφήνοντας στην τιμητική 3η θέση τους ακραίους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Κουζούνης / Μπιλλήρης θα έπαιζαν για την πρωτιά κόντρα στους -μέχρι σήμερα-ανίκητους Νίκο Ζουπάνη και Γιώργο Κοτσιλιάνο που νωρίτερα δυσκολεύτηκαν για λίγο, αλλά ξεπέρασαν τους Νίκο Κωστακόπουλο / Ατάμ Τσαλικιάν με 2-0 (21-14, 21-12). Το ζευγάρι Κουζούνης / Μπιλλήρης και Ζουπάνης / Κοτσιλιάνος θα συναντηθεί για τρίτη φορά φέτος σε τελικό με τους Ζουπάνη / Κοτσιλιάνο να κερδίζουν το χρυσό σε Ρέντη και Αίγινα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ημιτελικού ανάμεσα σε Κουζούνη / Μπιλλήρη και Κοκκινάκη / Πρωτοψάλτη ήταν συναρπαστική… Και τα τρία σετ κρίθηκαν στην ελάχιστη διαφορά των δύο πόντων. Στο τάι μπρέικ η μάχη κράτησε την αγωνία των θεατών στα ύψη… Οι Κοκκινάκης / Πρωτοψάλτης έφτασαν πρώτοι σε σετ-ματς μπολ (14-12) με το μπλοκ του δεύτερου, αλλά μια επίθεση του Μπιλλήρη και ακόμα μία, μετά από άμυνα, του Κουζούνη, έκαναν το 14-14. Οι «αιώνιοι» έχασαν δύο ακόμα σετ-ματς μπολ και μετά από άστοχη επίθεση του Πρωτοψάλτη οι Κουζούνης / Μπιλλήρης πέρασαν μπροστά με 18-17, πριν κριθεί ο ημιτελικός με το φιλέ του Κοκκινάκη σε προσπάθεια για μπλοκ.

Οι διαμαρτυρίες πολλές, όπως και του Μπιλλήρη στο φινάλε του δεύτερου σετ όταν χρεώθηκε τέσσερις μπαλιές. Οι αποφάσεις όμως πάρθηκαν από τους διαιτητές και οι Κουζούνης / Μπιλλήρης είναι στον τελικό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...