Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο 3ος ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Παύλος ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ
Το Καράβι του Σχοινιά έχει από το βράδυ του Σαββάτου τους δικούς του... καπεταναίους, καθώς οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης και Φερνάντο Μπιλλήρης / Παύλος Κουζούνης, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του 5ου Masters του Πανελληνίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ. Οι δύο ομάδες που αποτέλεσαν τις φιναλίστ των τελικών στο Allou! Fun Park και την Αίγινα, αποδείχτηκαν Άγγλοι στο «ραντεβού» τους με την «τετράδα». 
«Κότσι» και «Ζούπα» πέτυχαν δύο νίκες κόντρα σε Κωστακόπουλο / Τσαλικιάν και Κοκκινάκη / Πρωτοψάλτη, με τους τελευταίους να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση (21-17, 21-17) και να «βγάζουν» τις άμυνες της ημέρας, αλλά πλέον να ψάχνουν το «εισιτήριο» των ημιτελικών από το ταμπλό των ηττημένων κόντρα σε Λαμπρινό και Πολυχρονιάδη.

Οι τελευταίοι ηττήθηκαν από την Εθνική ομάδα των «Φρέντο» και Κουζούνη και στη συνέχεια νίκησαν εύκολα τους Πετρέα / Χαριτωνίδη, οι οποίοι επίσης έπεσαν στο ταμπλό των «λαβωμένων». Έτσι, την Κυριακή, ο Καλαματιανός κεντρικός της Ναρμπόν μαζί με τον βορειοελλαδίτη πασαδόρο του Άρη θα ψάξουν για τη... ρεβάνς από τους Κωστακόπουλο / Τσαλικιάν, οι οποίοι τους είχαν αποκλείσει στο Masters της Αίγινας. 

3ος γύρος
13. Ζουπάνης Ν. / Κοτσιλιάνος Γ. vs Κοκκινάκης Μ. / Πρωτοψάλτης Α. 2-0 (21-17, 21-17)
14. Κουζούνης Π. / Μπιλλήρης Φ. vs Πετρέας Γ. / Χαριτωνίδης Γ. 2-0 (21-11, 21-10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...