Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-0 ΣΤΟ 12ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

Την ήττα με 3-0 (25-13, 25-16, 25-23) από τη Σερβία γνώρισε η Εθνική Κορασίδων στην πρεμιέρα του τουρνουά βόλεϊ για το 12ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας που ξεκίνησε την Δευτέρα στην Ουτρέχτη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 2-0 χωρίς να προλάβει καλά-καλά να αντιδράσει απέναντι σε μία «φουριόζα» Σερβία που επέβαλε τον ρυθμό της.

Η Εθνική στο 3ο σετ βρήκε τα πατήματά της και έγινε ανταγωνιστική, όμως, όπως αποδείχτηκε... ξύπνησε αργά και έτσι παρά το γεγονός ότι πάλεψε στα ίσια, έχασε με 25-23 και μαζί και το παιχνίδι.

Πλέον, η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (16/7) στις 19:00 ώρα Ελλάδας την «οικοδέσποινα» Ολλανδία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, είπε: «Δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, αργήσαμε να μπούμε στον αγώνα και στο τέλος βρεθήκαμε να κυνηγάμε για να καλύψουμε τη διαφορά. Στο τρίτο σετ, βελτιώσαμε την υποδοχή μας και καταφέραμε να ισορροπήσουμε, όμως, οι Σέρβες έχοντας και μία εκπληκτική διαγώνιο που πρόσφατα από Βόσνια πήρε την σερβική υπηκοότητα, δεν μας επέτρεψε να μειώσουμε και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.

Η διοργάνωση έχει πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αν και οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να κάνουν και συντήρηση εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε την Τρίτη ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με την γηπεδούχο Ολλανδία και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη».

Τα σετ: 25-13, 25-16, 25-23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...