Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο 2ος ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ MASTERS ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Δηλαβέρη / Γκότζη
Το πρώτο «βήμα» για τη διεκδίκηση του τίτλου στο Masters της Αίγινας έκαναν το Σάββατο δύο από τις ομάδες που συνηθίζουν να παλεύουν για την 1η και τη 2η θέση στο εφετινό Πανελλήνιο σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ. Έπειτα από οκτώ συναρπαστικούς αγώνες, τα «δίδυμα» των Κάταλιν Κις / Πηγιάννας Μεθενίτη και Μαρίας Γκότζη / Αθηνάς Δηλαβέρη, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά έχοντας παραμείνει αήττητες σε ένα πολύ αμφίρροπο τουρνουά που διεξάγεται στο γήπεδο της Πέρδικας. 
Οι δύο ομάδες θα μάθουν το πρωί της Κυριακής τις αντιπάλους τους, οι οποίες θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις των Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν - Αγγελοπούλου Μ. (CYP) / Κωνσταντίνου Μ. (CYP) και Βλασσερού Γ. / Ματιάδη Β. - Τέζα Α. / Χρήστου Ε. που επίσης «φλερτάρουν» με την είσοδο στην «τετράδα».

Έτσι, το ταμπλό των... λαβωμένων διαθέτει «ηχηρά» ονόματα, αφού θυμίζουμε ότι οι Κύπριες Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου επέστρεψαν στο Πανελλήνιο σιρκουί, έπειτα από το ασημένιο μετάλλιο του Allou! Fun Park, οι Κοτέογλου / Μουντάκη επίσης «κατέκτησαν» το αργυρό στο Masters της Χαλκδικής, οι Τέζα / Χρήστου μετράνε δύο παρουσίες σε ημιτελικούς, ενώ οι Βλασσερού / Ματιάδη  ψάχνουν για την «έκπληξη».

Αντίθετα, τη διοργάνωση αποχαιρέτησαν οι Καράβη Τ. / Πασιαλή Χ. και οι Κουμβάκη Α. / Κούρδογλου Ν., οι οποίες συμπλήρωσαν από δύο ήττες και τερμάτισαν στην 7η θέση. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00 και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των απλών θεατών, αλλά και πολλών νυν και πρώην αθλητών της σάλας που θέλουν να δουν από κοντά την κορύφωση του τουρνουά.

2ος γύρος
5. Kiss K. / Μεθενίτη Π. - Τέζα Α. / Χρήστου Ε. 2-1 (05-21, 21-11, 17-15)
6. Αγγελοπούλου Μ. (CYP) / Κωνσταντίνου Μ. (CYP) - Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. 1-2 (21-19, 19-21, 13-15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...