Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο 1ος ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

Καραγκούνη στην επίθεση, Κις στο μπλοκ
Μετά το «στραβοπάτημα» της Αίγινας, όπου αποκλείστηκαν στα ημιτελικά, το δίδυμο των Κάταλιν Κις / Πηγιάννας Μεθενίτη έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Masters του Σχοινιά, κερδίζοντας με 2-0 (21-14, 23-21) την Εθνική ομάδα των Βίκυς Αρβανίτη και Πέννυς Καραγκούνη.
Οι «χρυσές» νικήτριες του Allou! Fun Park και της Σύρου, έπειτα από ένα σχετικά εύκολο 1-0, έδωσαν μεγάλη μάχη στο δεύτερο σετ (με αποτελεσματική επίθεση και μπλοκ της Κις και απίστευτες άμυνες της Μεθενίτη) και τελικά την κέρδισαν απέναντι σε Βίκυ και Πέννυ που έδειξαν σημάδια άγχους, αγωνιζόμενες για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο σιρκουί.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, η οποία μας ανεβάζει την ψυχολογία, έπειτα από ένα μέτριο τουρνουά που κάναμε στην Αίγινα. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα γιατί πιστεύω μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο δικό μας καλό side out και ίσως στο άγχος των αντιπάλων μας, όμως, προτιμώ να κρίνω τη δική μου ομάδα και σίγουρα δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», δήλωσε η χαμογελαστή Κις που δεχόταν τα συγχαρητήρια του κόσμου.

Masters Σχοινιά

Αποτελέσματα και πρόγραμμα από το Κυρίως Ταμπλό των Γυναικών:

Σάββατο 13/7

1ος γύρος
1. Αγγελοπούλου Μ. / Κωνσταντίνου Μ. vs Καράβη Τ. / Πασιαλή Χ. 2-0 (21-13, 22-20)
2. Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν. vs Τέζα Α. / Χρήστου Ε. 0-2 (13-21, 16-21)
3. Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. vs Βλασσερού Π. / Ματιάδη Β. 2-1 (21-16, 19-21, 15-11)
4. Αρβανίτη Β. / Καραγκούνη Π. vs Kiss K. / Μεθενίτη Π. 0-2 (14-21, 21-23)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...