Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΤΗ 17η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Μία ακόμη θετική εμφάνιση απέναντι στις Βραζιλιάνες Φερνάντα / Ελίζε Μάια (νο3), πραγματοποίησε η Εθνική Γυναικών του Μπιτς Βόλεϊ, αφού παρά την ήττα με 2-0 (25-23, 21-18), Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη κοίταξαν στα μάτια τις αντιπάλους τους και αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες.
Ο απολογισμός του Όπεν της Ανάπα για το Παγκόσμιο σιρκουί, μόνο θετικός μπορεί να είναι για το νεοσύστατο «δίδυμο» της άμμου που επιστρέφει από τη Ρωσία με εμπειρίες και κυρίως άλλους 200 πολύτιμους βαθμούς (17η θέση) στο «σακούλι», οι οποίοι θα χρειαστούν για τη δύσκολη συνέχεια.

Βίκυ και Πέννυ θα μπορούσαν να συνεχίσουν και ένα βήμα παραπέρα στο ρωσικό όπεν, όμως, στο πρώτο σετ, εκεί που όλα κρίθηκαν στο ποιος θα κάνει το λάθος, η τύχη τους γύρισε την πλάτη (25-23). Το δεύτερο σετ είχε και πάλι σασπένς, μόνο που οι Βραζιλιάνες έχοντας κάνει το 1-0 έπαιζαν με σαφώς καλύτερη ψυχολογία.

Πλέον, το ελληνικό «δίδυμο», αναμένεται να επιστρέψει απόψε στην Αθήνα για να λάβει μέρος στα τελικά του Πανελληνίου Σιρκουί που θα διεξαχθούν στο Allou! Fun Park (27-28/7).

Εν συνεχεία, Βίκυ / Πέννυ, που προκρίθηκαν στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα βρεθούν στο Κλάγκενφουρτ (30 Ιουλίου-4 Αυγούστου) και θα αγωνιστούν κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της CEV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...