Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΗΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ MASTERS ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Ένα ολόκληρο νησί ήταν στο… πόδι απόψε και ο λόγος ήταν το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley 2013! Η πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη της Σύρου κατακλύστηκε από 2.500 και πλέον θεατές που χειροκρότησαν τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στο 2ο Masters, αλλά και τους Παπαδημητρίου / Σακόγλου που επιβεβαίωσαν τον κανόνα πως η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή!
Η γιορτή που στήθηκε από το πρωί της Παρασκευής στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έκανε φινάλε με έναν εκπληκτικό τελικό στους Άνδρες. Και μπορεί το πρώτο σετ του τελικού να έδειχνε πως οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης πάνε για… καθάρισμα, ωστόσο οι Παπαδημητρίου / Σακόγλου αντέδρασαν και λίγο έλειψε να ολοκληρώσουν την έκπληξή τους. Τελικά, οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης κερδίζοντας το ματς με 2-1 σετ (21-12, 19-21, 15-13) συνέχισαν ό,τι άρχισαν πριν από μία εβδομάδα στο Allou! Fun Park.

Στο πρώτο σετ λοιπόν, οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και αφού προηγήθηκαν με 14-9 και 17-9, επικράτησαν με 21-12. Με άσο του Ζουπάνη έγινε το 9-4 στο δεύτερο σετ κι όλοι πίστεψαν πως ο τελικός είχε τελειώσει… Όχι όμως και οι Παπαδημητρίου / Σακόγλου που με απίστευτες άμυνες και καλύτερες επιλογές στην επίθεση γύρισαν το σετ και με 3-0 σερί προηγήθηκαν για πρώτη φορά με 19-18, πριν ο Σακόγλου, με μπλοκ στον Κοτσιλιάνο, γράψει το 21-19 για το 1-1.

Στο τάι μπρέικ οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης ξέφυγαν με 6-3, οι Παπαδημητρίου / Σακόγλου απάντησαν σε 6-6 και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο. Μέχρι το 12-12, όταν μια επίθεση του Κοτσιλιάνου και ένα άουτ του Παπαδημητρίου έκαναν το 14-12. Ο Ζουπάνης σέρβιρε στο φιλέ δίνοντας παράταση, αλλά ο Παπαδημητρίου τον… μιμήθηκε και το 15-13 σφράγισε μια σπουδαία βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...