Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ MASTERS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αθηνά ΔΗΛΑΒΕΡΗ
Μετά το Masters της Σύρου την προηγούμενη εβδομάδα, οι Γκότζη / Δηλαβέρη τσέκαραν την παρουσία τους και στον τελικό του Masters της Χαλκιδικής, που διεξάγεται τις ημέρες αυτές στο camping lacara.
Το δίδυμο κατέκτησε με σχετική ευκολία το πρώτο σετ απέναντι στις Σφυρίου / Ιωαννίδου, παίρνοντας και τη ρεβάνς για την χθεσινή ήττα στον 1ο γύρο, με τα δύο παιχνίδια να έχουν πανομοιότυπη εξέλιξη. Στο δεύτερο σετ, το δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη, που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη χθες, κατάφερε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, παίζοντας καλύτερα στο τέλος, δεδομένου ότι μέχρι το 16-16 το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο. Όπως, δηλαδή, και μέχρι τα μισά του τάι μπρέικ, με τις Σφυρίου / Ιωαννίδου να έχουν το πάνω χέρι με 8-10. Στο σημείο, όμως, εκείνο οι αντίπαλές τους έκαναν ένα σερί 7-0 (!), που τις έδωσε τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό.

Παρόμοια εξέλιξη είχε και ο δεύτερος ημιτελικός των γυναικών, με τις Κοτέογλου / Μουντάκη να κατακτούν με 21-15 το πρώτο σετ, όμως, στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία των Κατερίνη / Παρασκάκη οδήγησε στην ισοφάριση του ματς. Στο τάι μπρέικ, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι το 5-5, με τις Κοτέογλου / Μουντάκη να κάνουν ένα σερί 8-0 (13-5) και να βάζουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στον τελικό. Οι Κατερίνη / Παρασκάκη «έτρεξαν», με τη σειρά τους, ένα σερί 3-0, όμως, οι Θεσσαλονικιές διαμόρφωσαν το τελικό 15-9 και έδωσαν ραντεβού με τις Γκότζη / Δηλαβέρη στον μεγάλο τελικό, που είναι προγραμματισμένος για τις 16.00.

ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ημιτελικοί (30/06)
11. Σφυρίου Ε. / Ιωαννίδου Φ. vs Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. 1-2 (14-21, 21-18, 15-10)
12. Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν. vs Κατερίνη Α. / Παρασκάκη Γ. 2-1 (21-15, 12-21, 9-15)
Τελικός (30/06)
13. Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. vs Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...