Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΟ MASTERS ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Masters της Σύρου Συνολικά 46 ομάδες θα αγωνιστούν στο 2ο Masters του Πανελληνίου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ που θα γίνει 21-23 Ιουνίου στην Ερμούπολη της Σύρου. Στους άνδρες θα αγωνιστούν 29 ομάδες.
Από αυτές οι 6 θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 23 θα δώσουν μάχη για άλλες 6 θέσεις στο 12αρι ταμπλό. Κάρτα ελεύθερης συμμετοχής πήρε η ομάδα των Γαβρή, Παπίτση. 
Μεταξύ αυτών, θα είναι και οι αθλητές του συλλόγου μας Κωστής Κογκαλίδης με συμπαίκτη τον Ίωνα Ρεζκ και ο Νίκος Μαρμαρινός με συμπαίκτη του το Γιώργο Δεναξά. Στο πρώτο τουρνουά που διεξήχθη στο Allou οι Κογκαλίδης / Ρεζκ κατέλαβαν τη 13η θέση με 2 νίκες και 2 ήττες, ενώ οι Μαρμαρινός / Δεναξάς κατατάχθηκαν στη 23η θέση με 1 ήττα. 
Στις γυναίκες θα λάβουν μέρος 17 ομάδες. Από αυτές οι τέσσερις θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό και οι υπόλοιπες 13 θα παίξουν για 4 θέσεις. Κάρτα ελεύθερης συμμετοχής πήρε η ομάδα των Βαμβακούση, Πρίντεζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...