Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ GRAND SLAM ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ



Δεύτερη ήττα για Βίκυ, Πέννυ Δεν τα κατάφεραν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη στο δεύτερο παιχνίδι τους για τον Α΄ όμιλο του Γκραντ Σλαμ της Ρώμης.
Το ελληνικό δίδυμο της άμμου (Νο32) ηττήθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη διοργάνωση από τις Γερμανίδες Μπέργκερ / Μπίτε (Νο16) με  2-0 (21-10, 21-17). Επόμενος αγώνας της ελληνικής ομάδας είναι αύριο Πέμπτη 20/6 στις 12:00 ώρα Ελλάδας όπου Βίκυ και Πέννυ θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες Λούντβιγκ / Βάλκενχορστ (Νο 17), που ως τώρα μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, στον τελευταίο αγώνα του ομίλου.
Στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές και έχασαν εύκολα, όμως στο δεύτερο ...πάλεψαν και έδειξαν πως μπορούν να καταφέρουν κάτι καλύτερο. Σίγουρα πρόκειται για ένα νέο δίδυμο της ...άμμου και αυτό που έχει πρωταρχικό στόχο είναι να επέλθει η καλή «χημεία» μεταξύ τους και όλοι είμαστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Στο άλλο ματς του ομίλου οι Γερμανίδες Λούντβιγκ / Βάλκενχορστ (Νο17) επιβλήθηκαν με 2-0 (21-17, 21-17) των Ιταλίδων Τσικολάρι / Μενεγκάτι (Νο1).
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...