Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Μετά από μεγάλη μάχη που κράτησε μια ώρα κι ένα σετ – θρίλερ που έληξε 33-31 (!) η Βίκυ Αρβανίτη κι η Πέννυ Καραγκούνη πανηγύρισαν την πρόκριση τους στους ημιτελικούς των Μεσογειακών Αγώνων καθώς επικράτησαν των Κύπριων Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου με 2-0 σετ (21-16, 33-31).

Η Ελληνική ομάδα στο πρώτο σετ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το κράτησε με σχετική ευκολία, αλλά στο δεύτερο σετ (διήρκησε συνολικά 39 λεπτά) έσπασαν καρδιές.

Τα κορίτσια από την Κύπρο ανέβασαν την απόδοση τους, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά δύο πόντων από την έναρξη του σετ για να φτάσουμε στο 32-31 υπέρ της Ελληνικής ομάδας, όπου στο πέρασμα της Αγγελοπούλου βγήκε η άμυνα και η Αρβανίτη τελείωσε την κόντρα δίνοντας παράλληλα τέλος και στο θρίλερ.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Το Ελληνικό βόλεϊ θα εκπροσωπηθεί στους ημιτελικούς των Μεσογειακών Αγώνων και θα τα δώσουμε όλα για ένα μετάλλιο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται καλά. Το βόλεϊ είναι δίκαιο άθλημα και αυτός που είναι καλύτερος κερδίζει. Σήμερα τα καταφέραμε εμείς», δήλωσε περιχαρής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Ταμπουρατζής και συμπλήρωσε: «Τώρα το μυαλό μας είναι στον δύσκολο ημιτελικό, αλλά στόχος μας είναι να δούμε αύριο στις απονομές και την Ελληνική σημαία στον ιστό. Συγχαρητήρια σε Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου που εκπροσωπούν το Κυπριακό βόλεϊ άκρως τιμητικά κι η προσπάθεια που έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια αποδίδει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...