Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ. ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΓΔΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ

Η Κατερίνα Νικολαΐδου και ο Λευτέρης Κόνσολας με τον Σπύρο Γιάνναρο έδωσαν στην Ελλάδα τα πρώτα της χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες. "Χάλκινος" ο Παναγιώτης Μαγδανής.

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο και μια 4η θέση ήταν ο σπουδαίος απολογισμός της ελληνικής κωπηλασίας στους Μεσογειακούς αγώνας της Μερσίνης η ρεγκάτα της οποίας ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή στη λίμνη Σεϊχάν.
Χρυσή Μεσογειονίκης αναδείχθηκε η Κατερινα Νικολαΐδου στο σκιφ ελ. βαρών και μετά την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σεβίλλης πρόσθεσε ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό της. Η πρωταθλήτρια της Κατερίνης άφησε στη 2η θέση την Ιταλίδα Λάουρα Μιλάνι ενώ το χάλκινο μετάλλιο στον ίδιο τελικό κατέκτησε η Κύπρια πρωταθλήτρια Άννα Ιωάννου.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη λίμνη Σεϊχάν ανέβηκαν και οι Λευτέρης Κόνσολας-Σπύρος Γιάνναρος τερματίζοντας πρώτοι στον τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών μπροστά από το τουρκικό πλήρωμα που ήταν δεύτερο και το Ιταλικό που τερμάτισε 3ο.
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ των ανδρών τερματίζοντας πίσω από τον Ιταλό Γκαρνταόλι και μπροστά από τον Αιγύπτιο Γιουνί.
Χάλκινος Μεσογειονίκης αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Μαγδανής δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο σκιφ ελ βαρών στην Τουρκία. Ο πρωταθλητής της Λήμνου τερμάτισε πίσω από τον Ιταλό Ρούτα που ήταν ο νικητής του τελικού και τον Τούρκο Καντεμίρ
Τέλος η Ελένη Διαμάντη πήρε την 4η θέση στον τελικό του σκιφ γυναικών. 
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...