Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΤΟΥ MASTERS ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Ο Ποθητάκης σε προσπάθεια επίθεσης
Υπό το φως του σχεδόν ολόγιομου φεγγαριού ολοκληρώθηκε στην πλατεία Μιαούλη της Ερμούπολης η πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό του 2ου Masters με πολλούς πρωταγωνιστές.
Καλύτερος όλων, αν και ηττημένος, ο Μιχάλης Λαμπρινός που κερδίζει βραβείο fair play καθώς με το σκορ στο 23-22 κι ενώ η ομάδα του έχανε και με 1-0 σετ, παραδέχθηκε πως η μπάλα μετά από άμυνα του Καπίρη ήταν μέσα και όχι άουτ, όπως έδειξαν οι δύο διαιτητές! Ο νεαρός αθλητής έδειξε λοιπόν πως ο πόντος ήταν υπέρ των Καπίρη / Παπαδόπουλου κι έτσι τελείωσε το παιχνίδι με τον ίδιο να γνωρίζει την αποθέωση από αντιπάλους και θεατές!

Νωρίτερα, ο Γιάννης Τακουρίδης, που είχε στο πλευρό του όλη την κερκίδα λόγω Φοίνικα Σύρου, αποχώρησε ηττημένος και εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών. Η πορεία του σε αυτό το τουρνουά, έχοντας συμπαίκτη των Ζωλασταθιάδη, ολοκληρώθηκε στην 9η θέση, ενώ οι νικητές Νιώπας / Ποθητάκης θα συνεχίσουν αύριο για κάτι καλύτερο.

Στο… πόδι σηκώθηκε η πλατεία μπροστά από το επιβλητικό Δημαρχείο, όση ώρα αγωνίζονταν οι Συριανοί Γαβρής / Παπίτσης που ωστόσο δεν μπόρεσαν να κάνουν το… θαύμα και είδαν τους Γκόρτσανιουκ / Παπαθωμόπουλο να παίρνουν την πρόκριση.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρα, οι Κωστακόπουλος / Τσαλικιάν, οι οποίοι έδειξαν από το μεσημέρι πως άξιζαν ένα εισιτήριο για τη συνέχεια, το πήραν τελικά με ευκολία κόντρα στους Αργυρόπουλο / Μπαλοδήμο που αποχαιρετούν τη Σύρο με την 9η θέση.

Το κεντρικό ταμπλό των ανδρών θα συνεχιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου (2μ.μ.). Ζουπάνης / Κοτσιλιάνος vs Μανιόπουλου / Ρουμελιωτάκη και Παπαδημητρίου / Σακόγλου Χ. vs Δημητριάδη / Χατζηηλιάδη θα διεκδικήσουν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους ημιτελικούς της Κυριακής, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνες από το ταμπλό των ηττημένων, σε μία ημέρα που θα ανοίξει και θα κλείσει με… γυναίκες!

ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Οι ηττημένοι κατατάσσονται 9οι (21/06)
9. Ζωλασταθιάδης Η. / Τακουρίδης Ι. vs Νιώπας Δ. / Ποθητάκης Κ. 0-2 (13-21, 20-22)
10. Καπίρης Θ. / Παπαδόπουλος Χ. vs Λαμπρινός Μ. / Πολυχρονιάδης Α. 2-0 (27-25, 24-22)
11. Γαβρής Δ. / Παπίτσης Π. vs Γκόρτσανιουκ Α. / Παπαθωμόπουλος Θ. 0-2 (12-21, 08-21)
12. Αργυρόπουλος Γ. / Μπαλοδήμος Β. vs Κωστακόπουλος Ν. / Τσαλικιάν Α. 0-2 (13-21, 16-21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...