Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ MASTERS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τα δίδυμα των Κατερίνη / Παρασκάκη και Γκότζη / Δηλαβέρη είναι τα δύο ζευγάρια, που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Masters της Χαλκιδικής στο camping Lacara, όπου τις περιμένουν από χθες οι Κοτέογλου / Μουντάκη και Σφυρίου / Ιωαννίδου αντίστοιχα.
Και οι δύο προημιτελικοί είχαν συγκλονιστική εξέλιξη, όπως αποδεικνύει, άλλωστε, και το γεγονός ότι κρίθηκαν αμφότεροι στο τάι μπρέικ. Οι Κατερίνη / Παρασκάκη, αν και πήραν εύκολα το πρώτο σετ απέναντι στις Τίλη / Τσοπούλου, εντούτοις, οι τελευταίες ισοφάρισαν σε 1-1, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή και οδήγησαν το ματς στο τάι μπρέικ, όπου πιο ψύχραιμες οι πρώτες, πήραν τελικά το εισιτήριο.

Ματς με μεγάλη ανατροπή, όμως, ήταν και ο άλλος προημιτελικός ανάμεσα στις Γκότζη / Δηλαβέρη και Τέζα / Χρήστου, με τις τελευταίες να κατακτούν το πρώτο σετ και να ισοφαρίζονται στη συνέχεια. Στο τάι μπρέικ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τις Τέζα / Χρήστου να κάνουν το υπέρ τους 10-9 και τις αντίπαλες, μ΄ ένα σερί 3-0, να προσπερνούν με 12-10.

Ωστόσο, οι Τέζα / Χρήστου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού ήταν η δικιά τους σειρά να «τρέξουν» ένα σερί 2-0, κάνοντας το ισόπαλο 12-12. Ένας πόντος της Δηλαβέρη στη συνέχεια, αλλά και δύο άσοι της Γκότζη ήταν αρκετοί για να δώσουν στις φιναλίστ του Masters της Σύρου την ευκαιρία να διεκδικήσουν και πάλι την είσοδό τους στον τελικό.

Οι ημιτελικοί ξεκίνησαν στις 11.00, ενώ ο μεγάλος τελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για τις 16.00.

ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι ηττημένες κατατάσσονται 5ες (30/06)
9. Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. vs Τέζα Α. / Χρήστου Ε. 2-1 (17-21, 22-20, 15-12)
10. Τίλη Μ. / Τσοπούλου Κ. vs Κατερίνη Α. / Παρασκάκη Γ. 1-2 (08-21, 21-18, 13-15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...