Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων της Αττικής στους ομίλους Α’ και Β’ της Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.
Αναλυτικά οι όμιλοι όπως προέκυψαν μετά από την κλήρωση και στις δύο κατηγορίες έχουν ως εξής:


Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Α’ όμιλος

ΓΣ Πανελλήνιος
ΑΟΝ Αργυρούπολης
ΔΑΣ Δραπετσώνας
ΑΠΣ Κύζικος
ΟΦ Γέρακα
ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΟ Ταταύλα
ΑΟ Οδυσσεύς
ΑΣ Ιωνικός

Επίσης στον ίδιο όμιλο μετέχουν και οι: ΟΠ Ρεθύμνου, ΟΦΗ, ΣΦΠ Χανίων



Β’ όμιλος

ΑΚ Ζωγράφου
ΑΣΠ Μεταμόρφωσης
ΑΟ Παλλήνη
ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών
ΑΟΝΣ Μίλων

Επίσης στον ίδιο όμιλο μετέχουν και οι: ΑΣ Αίαντας Μαλεσίνας, ΑΣΠ Ερμής Πατρών, ΑΣΠ Ερμής Ηγουμενίτσας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, ΑΟ Καλαμάτα 80, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΑΕΠ Ολυμπιάς.

Η κλήρωση κρίνεται ικανοποιητική για την ομάδα μας, για ένα λόγο. Ότι θα έχουμε μόνο 3 μετακινήσεις, ενώ στον άλλο όμιλο θα αναγκαζόμασταν σε 7 μετακινήσεις, κάποιες εκ των οποίων θα ήταν και επίπονες όπως σε Γιάννινα, Ηγουμενίτσα και Καρδίτσα.
Σε ότι αφορά τους αγωνιστικούς λόγους, αυτό είναι νωρίς να το κρίνουμε γιατί οι ομάδες ακόμα δεν έχουν διαμορφωθεί. 
Πάντως σε ότι αφορά την υπόθεση άνοδο, ο Πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ κ. Χ. Σύλλας, ανακοίνωσε ότι η ειδική προκήρυξη θα προβλέπει και τις 2ες ομάδες των ομίλων να μπαίνουν στο παιχνίδι της ανόδου, με τον εξής τρόπο. Οι τρεις ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η θέση σε κάθε όμιλο, θα δώσουν μεταξύ τους αγώνες μπαράζ, σε ουδέτερο γήπεδο και η μία ομάδα που θα προκριθεί μαζί με τις τρεις πρώτες των ομίλων, θα δώσουν σε ουδέτερα γήπεδα δύο τουρνουά μπαράζ, ώστε να προκύψουν οι 2 ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...