Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Α2 ΑΝΤΡΩΝ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2013-14

Εκδόθηκε σήμερα η Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και το αντίστοιχο της Α2 Γυναικών θα διεξαχθεί σε τρεις (3) ομίλους.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 16.00 (Α2 Ανδρών) και ώρα 16.30 (Α2 Γυναικών) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων της Αττικής στους δύο ομίλους (Α’ και Β’).

-Το Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα μετονομάζεται σε πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας

-Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν τα σωματεία στα κεφάλαια που αφορούν τις άδειες λειτουργίας κλειστών γυμναστήριων και στις ηλικίες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων όπου υπάρχουν μικρές αλλαγές.

-Επίσης υπάρχουν αλλαγές στα πρωταθλήματα Παίδων/Κορασίδων, Παμπαίδων/Παγκορασίδων στα οποία καταβάλλεται προσπάθεια απ’ όλες τις Ενώσεις έτσι ώστε όλες οι ομάδες να έχουν αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Οι βασικές αλλαγές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΟΠΕ είναι οι ακόλουθες:

Παμπαίδες - Παγκορασίδες :

-Δεν θα επιτρέπεται η χρησιμοποίηση αθλητών/τριών στη θέση LIBERO

-Θα επιτρέπεται η δήλωση συμμετοχής περισσότερων από μίας ομάδων, οι οποίες θα συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού. Θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής αθλητών/τριών από την 2η και 3η ομάδα στην 1η. Αντίθετα δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών/τριών από την 1η ομάδα στις άλλες δύο κ.ο.κ.

Όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού (2η, 3η, κ.ο.κ) θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά συγκεκριμένο σύστημα πασαδόρων, όπου θα επιτρέπονται συστήματα με 2 έως 6 πασαδόρους χωρίς διείσδυση και δεν θα επιτρέπεται σύστημα με 1 πασαδόρο ( ( 5:1 ).

Τέλος δεν θα επιτρέπεται στις ομάδες αυτές (2η, 3η) οι αθλητές/τριες να πραγματοποιούν σερβίς με άλμα.

Παίδες - Κορασίδες

-Οι κατά τόπους Ενώσεις μπορούν να επιτρέπουν την συμμετοχή στο εκτός συναγωνισμού πρωτάθλημα Κορασίδων με περισσότερες από μία (1) ομάδες ανά σύλλογο.

- Θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής αθλητών/τριών από την 2η και 3η ομάδα στην 1η. Αντίθετα δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών/τριών από την 1η ομάδα στις άλλες δύο κ.ο.κ.

Για να δείτε την Προκήρυξη πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...