Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ VOLLEYBALL CAMP ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (BINTEO)

Με την παρουσία της διεθνούς ελληνίδας αθλήτριας της ιταλικής Α1 Villa Cortese Μαρίας ΝΟΜΙΚΟΥ, έκλεισε το πού πετυχημένο 1ο volleyball camp του συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε με τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς.
Η Μαρία, συνομίλησε με τα κορίτσια, τους εξέθεσε τις πολύτιμες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη συμμετοχή της στο ιταλικό πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα, απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις και βοήθησε το Ζόραν Κόβαζιτς στο 3ωρο πρόγραμμα που επακολούθησε και ήταν αφιερωμένο σε  τεχνικές πάσας και επίθεσης.
Μετά το τέλος του προγράμματος, η Μαρία ''αιχμαλωτίστηκε'', περίπου για μία ώρα, από τα κορίτσια και τους γονείς τους, δίνοντας τους συμβουλές και νουθετήσεις.
Από την πλευρά μας, μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, βλέποντας όλα τα κορίτσια, να επιδεικνύουν τεράστια θέληση και ζήλο στην προπόνηση. Ειδικότερα τα κορίτσια της ομάδας μας, για τα οποία η βελτίωση τους ήταν πολύ μεγάλη και φαινόταν καθαρά ακόμα και με προπόνηση με προπόνηση. Η ικανοποίηση μας, ήταν μεγαλύτερη όταν κληθήκαμε να απαντήσουμε σε πάμπολες ερωτήσεις με κοινό παρανομαστή ''πότε θα γίνει το επόμενο'';
Βλέπαμε τα πρόσωπα των κοριτσιών στο τέλος του καθημερινού 3ωρου προγράμματος να είναι λυπημένα, βλέπαμε τα κορίτσια της ομάδας μας, να τελειώνουν το καθημερινό πρόγραμμα του camp και να συνεχίζουν ακάθεκτα στην προπόνηση του τμήματος άμεσα και όλη αυτή η εικόνα μας γέμιζε με χαρά, κοράγιο και υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις, γιατί τα κορίτσια μας απέδειξαν ότι αν τους προσφέρεις κάτι, θα στο επιστρέψουν στο διπλάσιο. Και γι αυτά τα κορίτσια, ναι, θα τους προσφέρουμε αυτά που χρειάζονται, γιατί το αξίζουν.
Κλείνοντας, πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΑΝΘΡΩΠΟ - ΔΑΣΚΑΛΟ -  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ζόραν Κόβαζιτς, τον οποίο τώρα που τον ζήσαμε από πολύ κοντά, μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι και ξέροντας δια ζώσης το πόσο πολύ πολεμήθηκε ο ίδιος και το camp του συλλόγου μας, με απειλές στα παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή, να αποχωρήσουν και την αντίδραση του. 
Αυτά τα λίγα για το 1ο volleyball camp του συλλόγου μας και ραντεβού στις οθόνες του υπολογιστή σας, για την επόμενη δράση του συλλόγου μας, πολύ σύντομα...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...