Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΕΝ

Έχασαν Βίκυ, Πένυ στην πρεμιέρα αλλά άφησαν υποσχέσεις, 15.00 με Νίστρομ

Την ήττα με 2-0 (21-19, 21-13) από τις ελβετίδες Φορέρ / Βεργκέ Ντεπρέ γνώρισαν οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη στον πρώτο αγώνα τους στο κυρίως ταμπλό στο Masters του Mπάντεν που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής με άσχημες καιρικές συνθήκες (8 βαθμούς Κελσίου). Η απειρία και η έλλειψη αγώνων σε υψηλό επίπεδο ήταν φανερή για το ελληνικό δίδυμο που έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα του.
Η Πένυ Καραγκούνη στην παρθενική της εμφάνιση σε επίσημο αγώνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο μπλοκ. Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό και μάλιστα σε έναν αγώνα με πολύ έμπειρη ομάδα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η 19χρονη παρτενέρ της Αρβανίτη έδειξε πως έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες αλλά θα πρέπει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην άμμο για να αποκτήσει παραστάσεις και εμπειρίες που θα την βοηθήσουν να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.
Στο 1ο σετ η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 9-6 και 14-12 αλλά οι έμπειρες ελβετίδες (το 2012 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά) πίεσαν στο σερβίς, ισοφάρισαν 16-16 και με σερί 3-0 ξέφυγαν 20-17. Στο 2ο σετ η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 7-4 αλλά δέχτηκε σερί 5-0, κάπου φάνηκε κόπωση και η διαφορά μεγάλωσε.  
Επόμενος αγώνας για την ελληνική ομάδα (Νο13) θα ήταν με τις φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ (Νο 5) οι οποίες ηττήθηκαν 2-1 σετ από τις Μότριτς / Προκόπεβα (Ρωσία - Νο12). Με τις Νίστρομ η ελληνική ομάδα έκανε κοινή προετοιμασία στο ΣΕΦ.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...