Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Ιστορικές αποφάσεις μάρκετινγκ από την ΕΣΠΕΔΑ



Την Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα «Ιάκωβος Καμπανέλλης» του πρώην δημαρχείου Ρέντη, για πρώτη φορά από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ημερίδα Μάρκετινγκ με θέμα «Νέοι τρόποι χρηματοδότησης των σωματείων της Ένωσής μας».


Ο πρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της επιτροπής μάρκετινγκ Γιώργος Κογκαλίδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενημέρωσε τα σωματεία για τις προσπάθειες που κάνει η νέα διοίκηση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. για εξοικονόμηση χρημάτων.

Η επιτροπή μάρκετινγκ ανακοίνωσε 3 τομείς δράσης που θα κινηθεί η Ε.ΣΠΕ.ΔΑ. χορηγικά :

1. Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάθε εβδομάδα θα μεταδίδεται διαδικτυακά ένας αγώνας ανδρών και ένας γυναικών και θα υπάρξει εβδομαδιαία εκπομπή αφιερωμένη στις ομάδες της Ένωσης μέσω διαδικτύου. Μέσω αυτής της δράσης δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία, να εκμεταλλευτούν χορηγικά από τις διαφημίσεις .

2. Ανακοινώθηκε από το μέλος της επιτροπής μάρκετινγκ κο Μανασή Βασίλη, το χορηγικό πρόγραμμα όλων των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Συγκεκριμένα τονίστηκε η ανάγκη εξεύρεσης χορηγών για τα πρωταθλήματα της Ένωσης.

3. Τα μέλη της επιτροπής μάρκετινγκ κ.κ. Νικολούζος Στάθης και Αναγνωστόπουλος Αλέξης, παρουσίασαν το πρόγραμμα μάρκετινγκ που προτείνει η Ένωση για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων των σωματείων και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. μέσω δημιουργίας κάρτας μέλους για εκπτωτικές αγορές καθώς και τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας, όπου θα υπάρχει δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές.

Την ημερίδα μάρκετινγκ παρακολούθησαν πολλά σωματεία της Ένωσης, τα οποία κατέθεσαν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις .

Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Προβολής Κα Βαρβάρα Λάγιου.
Η εκδήλωσε καλύφτηκε διαδικτυακά από το sportshero.gr.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί τον δήμο Νίκαιας - Ρέντη και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο κο Σπύρο Νικολάκη, για την παραχώρηση της αίθουσας .
 Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συζήτηση πατώντας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...