Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Φωτογραφία: Η τελική φάση πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ένωσής μας, θα διεξαχθεί στις 15 & 16 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης «ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ»  με την συμμετοχή των ομάδων :  ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ  ΩΡΑ  18.30  ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ- ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
                                       ΩΡΑ  20.30  ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ
 
ΠΕΜΠΤΗ  16 ΜΑΪΟΥ    ΩΡΑ  18.30  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
                                         ΩΡΑ  20.30  ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Η τελική φάση πρωταθλήματος Παμπαίδων της EΣΠΕΔΑ θα διεξαχθεί στις 15 & 16 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης «ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ» με την συμμετοχή των ομάδων : ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 18.30 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ- ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΩΡΑ 20.30 ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ ΩΡΑ 18.30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΩΡΑ 20.30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Ο σύλλογος μας επανέρχεται μετά από 4 χρόνια σε τελική φάση παμπαίδων και όλοι μας περιμένουμε από τα αγόρια μας, να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Στους αγώνες αυτούς δεν είμαστε το φαβορί καιέτσι θα παρουσιαστούμε χωρίς κανένα άγχος, από τη στιγμή μάλιστα που ο φετινός στόχος του τμήματος, έχει πραγματοποιηθεί. Απλά θα πάρουμε μέρος στο γιορτινό διήμερο που έχει ετοιμάσει η ΕΣΠΕΔΑ σε συνεργασία με το ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και θα απολαύσουμε τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...