Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΝΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκο Σαμαρά, τα κορίτσια σου δεν θα σε ξεχάσουν, ΠΟΤΕ! Video on air!
Ο Νίκος Σαμαράς αγάπησε την γυναίκα και τον γιό του τόσο ώστε να διαλέξει την Λήμνο για να χτίσει εκεί το όνειρό του.
Ένα όνειρο που περιελάμβανε, τον εαυτό του, την οικογένειά του, όλο το νησί, όλο το βόλεϊ, όλο τον Ελληνικό Αθλητισμό.
Δημιούργησε το ΛΗΜΝΟΣ Sports Club και έκανε την μπάλα του βόλεϊ τόσο αναγνωρίσιμη σε μέρη που δεν την είχαν ... ξαναδεί, όσο ίσως και ο ίδιος δεν προσδοκούσε τόσο γρήγορα.
Άπλωσε το όραμά του και το αθλητικό του μεγαλείο, σε νέα παιδιά, δείχνοντάς τους, όχι μόνο τι είναι το βόλεϊ, αλλά τι είναι η αξία και πως αυτή μπορεί να μιλήσει με τα έργα της και όχι με λόγια.
Ο τόσο ψηλά φτασμένος Νίκος Σαμαράς, ο τόσο ταπεινός «αετός» του Ελληνικού Αθλητισμού, έγινε ο εμπνευστής του ονείρου σε όλους όσους άγγιξε με την παρουσία του, όχι μόνο στην Λήμνο, αλλά σε όλη την νησιωτική Ελλάδα.
Ανάμεσα στους ευλογημένους από την τύχη που τον γνώρισαν και έντεκα κορίτσια που προπονήθηκαν με τις συμβουλές του και έζησαν στιγμές χαραγμένες πλέον στην ψυχή τους, εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να τις ενοχλήσει.
Μέσα στις καρδιές αυτών των κοριτσιών ο Νίκος Σαμαράς είναι και θα παραμείνει ζωντανός. Γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι και οι μεγάλες ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ, μόνο εμπνέουν κι άλλους να ακολουθήσουν.
Τα λόγια και τα συναισθήματα των έντεκα αυτών κοριτσιών όπως καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο δεν είναι το φινάλε. Είναι η συνέχιση του έργου του Νίκου Σαμαρά στην Λήμνο.
Γιατί αυτά τα έντεκα κορίτσια Νίκο Σαμαρά, τα κορίτσια σου, δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ!
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...