Τρίτη 23 Απριλίου 2013

O NIKOΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Ο αθλητής του συλλόγου μας Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ, κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σωτήρη ΔΡΙΚΟ, στην προετοιμασία της Εθνικής εφήβων εν όψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ανάπα Ρωσίας 06-12/05.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί 25/04 - 02/05 στο προπονητικό κέντρο ''ΑΤΕΡΜΩΝ'' στο Κιλκίς.
Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Σερβία, όπου μέχρι τις 06/05 θα δώσουν φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα, μέχρι να φύγουν για την Ανάπα όπου θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων συμμετέχουν πέρα από την Εθνική μας ομάδα, η οικοδέσποινα Ρωσία, η Αυστρία, η Δανία και το Μαυροβούνιο.
Οι υπόλοιποι 14 αθλητές που κλήθηκαν, είναι οι εξής: Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας), Μαυραγάνης Νίκος (Παναχαϊκή), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Λιόντας Μιχάλης, Ζήσης Δημήτρης, Πρωτοψάλτης Θανάσης, Στίγγας Κάσσανδρος, Μαδούρας Γιάννης (Παναθηναϊκός), Χατζόπουλος Δημήτρης (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), Τζιουμάκας Γιώργος, Σταυρακάκης Τάσος (Ηρακλής), Κασαμπαλής Σταύρος, Δαλακούρας Ανέστης, Κουμεντάκης Ραφαήλ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).
Και η κλήση αυτή, γεμίζει όλους στο σύλλογο μας με υπερηφάνεια και δικαίωση ότι κάτι προσφέρουμε στη γωνιά αυτή στο άθλημα μας. Πρόκειται για την 3η κλήση του Νίκου σε Εθνικά συγκροτήματα και ευχή όλων μας είναι αυτή τη φορά να επιλεγεί στην τελική 12άδα, ώστε επιτέλους να κάνει πρεμιέρα με το εθνόσημο. Αυτό βέβαια είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα του Νίκου και το οφείλει πάνω απ΄ όλα στον εαυτό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...