Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

3ος ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Κ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Αποσύρθηκε ο ΟΠΕΡ, τρίτος ο Ηρακλής Κηφισιάς

Με έγγραφο που έστειλε ο ΟΠΕ Ρεθύμνου στην ΕΟΠΕ, η ΚΕΔ/ ΕΟΠΕ ενημέρωσε ότι η ομάδα της Κρήτης αποσύρεται από τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 3-4. Έτσι ο αγώνας Ηρακλής Κηφισιάς - Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου που είχε οριστεί για το Σάββατο 6/4/2013 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ι.Ζηρίνης», ματαιώνεται. 


Αυτομάτως, ο Ηρακλής Κηφισιάς κατακτά την 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και ο Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου τερματίζει στην 4η θέση. 
Η τελική κατάταξη των ομάδων της τετράδας του πρωταθλήματος και ο Κυπελλούχος από το finalfour της Σαντορίνης, θα κρίνουν τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Πρωταθλητής και ο Κυπελλούχος εξασφαλίζουν θέση στο CEV Cup της ερχόμενης περιόδου, ενώ ο 2ος και ο 3ος του πρωταθλήματος θα παίξουν στο Challenge Cup.

Εφόσον ο Κυπελλούχος είναι ταυτόχρονα και στην 3άδα της Α1 γυναικών, τότε θα βγει στην Ευρώπη και ο 4ος του πρωταθλήματος.

Αντίστοιχα, εάν ο Κυπελλούχος είναι ομάδα εκτός 4άδας του πρωταθλήματος, τότε δεν θα βρει στην Ευρώπη ο 4ος της Α1 γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...