Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL 4

Επιστροφή στις τελικές φάσεις της ΕΣΠΕΔΑ, ύστερα από 4 χρόνια για το τμήμα των παμπαίδων μας, μετά τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί του ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ με 3-0 (25-17, 25-18, 25-14).
Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό βόλει και δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα, το δικαίωμα στην Ευρυάλη να διεκδικήσεις κάτι από τον αγώνα.
Στη βαθμολογία του όμιλου μας ισοβαθμήσαμε με τον αντίπαλο μας, αλλά τη 2η προνομιούχο θέση την καταλαμβάνουμε εμείς λόγω καλύτερων σετς στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Το γεγονός είναι όμως ότι σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς για το βόλει αγοριών, ο σύλλογος μας άντεξε, πάλεψε ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια με πολύ λίγους αθλητές στη διάθεση του προπονητή, έβγαλε μια καινούργια γενιά η οποία θα γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο και νάμαστε πάλι εδώ σε τελική φάση, διεκδικώντας τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, είναι φυσικό να μη έχουμε φρούδες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που Μίλωνας και Πετρούπολη, παρουσιάζονται ως τα μεγάλα φαβορί (και έτσι είναι), αλλά η ομάδα μας έχει δείξει συνολικά ότι διαθέτει το μέταλο του πρωταθλητή και δε θα πρέπει κανένας να την υποτιμήσει. Θα παλέψουμε για να επιστρέψουν τα σκηπτρα στην πόλη μας.
Άριστη η διαιτησία του κ. Αντωνόπουλου και της κας. Κυπαρίσση.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Βεστάκης, Τζαννετουλάκος, Παύλου, Κογκαλίδης, Καλόβολος, Ανδρεόπουλος (αρχ. 6άδα), Πετράκης, Μαρούσης, Σαββίδης.
ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ: (Χαμπίπης) Σουγιουλτζόγλου, Κολυμπίρης, Ρίκεν, Θεοχαρόπουλος, Μπουλούκος, Μανουζάς (αρχ. 6άδα), Αποστολόπουλος, Καλογιάννης.
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (12-02) 08
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (06-09) 05 (3) (04-03)
------------------------------------------------------------------- 
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (03-10) 05 (3) (03-04)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...