Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 8ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Tα κορίτσια του σχολείου μας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στους Διασχολικούς Αγώνες Volley Πειραιά όπου επικράτησαν στον τελικό της ομάδας του 1ου ΓΕΛ Περάματος με 2-1 σετ, αγωνίστηκαν χθες, 16/4, απέναντι στο ΓΕΛ Μύρινας για τη β΄ Φάση του 7ου Ομίλου και νίκησαν 2-0 σετ.  Αύριο, 18/4, αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια ομάδα Κυκλάδων Σύρο σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 10:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας Α. Παπαμιχαήλ. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 13:30 τη νικήτρια του ζευγαριού Χίος-Σάμος. Το παιχνίδι αυτό έχει χαρακτήρα τελικού αφού ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.
Εμείς να συμπληρώσουμε ότι στο σχολείο αυτό, αγωνίζονται τρεις αθλήτριες του συλλόγου μας, οι Σιμιτζή, Χίου και Αθανασάκη και δυστυχώς είναι οι μόνες που ασχολούνται με το βόλει, ενώ αύριο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σχεδόν ολοκληρωμένες ομάδες. Δεν υπάρχουν αθλήτριες από μετεγγραφές.
Ας ελπίσουμε τα κορίτσια αύριο με δύο νίκες να προκριθούν στα τελικά και να συνεχίσουν τη λαμπρή παράδοση που έχει αυτό το σχολείο που κρατά από το 1980.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...