Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο ΟΠΑΠ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΗΜ. ΜΑΡΗ!...
Μόλις τη Δευτέρα που μας πέρασε, στη συνάντηση που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ, για να συζητηθεί το θέμα της επιχορήγησης της Ομοσπονδίας από το Κράτος για το 2013, τοποθετήθηκα και ανάμεσα σε όσα είπα, ως καταγγελίες σχετικά για το πως αντιμετωπίζει τον αθλητισμό η Πολιτεία και σε μία από τις 7 προτάσεις ανέφερα: Να γίνει προσπάθεια να μπει το βόλει στο''Πάμε στοίχημα'', ώστε να έχει έσοδα η Ομοσπονδία και δε θα πρέπει ο ΟΠΑΠ να αρνηθεί, γιατί έχει καταντήσει πια, προκλητική η πολιτική που εφαρμόζει υπέρ του ποδόσφαιρου και κατά των υπόλοιπων αθλημάτων.
Επίσης από τη διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ, που αντιστοιχεί σε 100 εκ.€ το χρόνο, θα πρέπει τα 30 εκ. να δοθούν στις Ομοσπονδίες. Και όλοι ξέρουμε σε ποιούς και γιατί, χορηγείται όλη αυτή η τεράστια διαφημιστική πίτα. Και πριν λοιπόν ''στεγνώσουν'' τα λόγια μου, διαβάσαμε αυτή την είδηση στο voliotaki.blogspot.gr, η οποία έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Για να δούμε όλοι μας, που πάνε τα χρήματα που κόβουν από τον πραγματικό αθλητισμό, για να δοθούν εκεί και όπως φανταζόμαστε...
 
Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό στην εποχή της σήψης και της δυσωδίας. Η εφημερίδα Δημοκρατία με ιδιαίτερα χαμηλή κυκλοφορία "σήκωσε" από τον ΟΠΑΠ χορηγία 200 χιλιάδες ευρώ, όταν η ίδια η εφημερίδα κατηγορούσε τον ΔΟΛ για χορηγίες χιλιάδων ευρώ από τον ΟΠΑΠ! Μέχρι εδώ αντέχεται το πράγμα.
Προσέξτε παρακάτω τώρα :

Ο μέτοχός της εφημερίδας Δημήτρης Μάρης, φρόντισε όχι μόνο για αυτό, αλλά και για να βολέψει τον ιστότοπο news247 που επίσης του ανήκει, εισπράττοντας πλέον των 100 χιλιάδων ευρώ το χρόνο από τo κονδύλι της ΟΠΑΠ που διαχειρίζεται η διαφημιστική εταιρία Tempo OMD!!!...
Κι όμως μέχρι εδώ διαβάζεται και ακούγεται ως ένα "απλό καθημερινό σκάνδαλο". Δεν είναι έτσι όμως. Ο Μάρης είναι και ιδιοκτήτης των παράνομων ιστοσελίδων τζόγου stoiximan, incasino και poker.gr!!! 
Τις διαφημίζει άλλωστε ανελλιπώς στα υπόλοιπα αθλητικά και άλλα ομόσταυλα sites του news247, απολύτως παράνομα, καθώς δεν έχουν ούτε καν ενταχθεί στις μεταβατικές διατάξεις του ν.4002.
Έτσι ο Δημήτρης Μάρης λειτουργεί και διαφημίζει ιστοσελίδες τζόγου χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο. 
Παράλληλα κάνει πλάκα με την ΟΠΑΠ που τον πληρώνει από πάνω και εκατοντάδες χιλιάδες.
Και ενώ η Επιτροπή Παιγνίων έχει ακόμα τα χέρια της δεμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Μάρης ετοιμάζεται να αγοράσει εταιρία από τις 24 μεταβατικές για να το παίξει εκ των υστέρων νόμιμος, με τα λεφτά του κατακαημένου ΟΠΑΠ! Των Ελλήνων φορολογουμένων δηλαδή!

Εισαγγελέας που τους χρειάζεται...
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...