Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Κάπως ελαφρύτερο αγωνιστικό πρόγραμμα, έχουν τα τμήματα κορασίδων - παγκορασίδων γι΄ αυτό το Σαββατοκύριακο, από τη στιγμή που αναβλήθηκε ο αγώνας των κορασίδων β΄, με το Θρίαμβο στο Χαιδάρι.
Για τους υπόλοιπους 3 αγώνες λοιπόν, ειδοποιούνται οι εξής αθλήτριες:
 
Για τις κορασίδες α΄, στον τελευταίο τους αγώνα για τη φετινή περίοδο και τελευταίος γενικά για το τμήμα αυτό των κοριτσιών που έχουν γεννηθεί το 1996, καλούνται να βρίσκονται το Σάββατο στις 12:30 στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΛ'' (Πρόνοια), για να αναχωρήσουμε για το Αιγάλεω, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι αθλήτριες: Σιμιτζή, Χίου Κ., Κακαγή, Λιόλιου Αγγ., Χόρτη, Πόποβα, Αθανασάκη, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Αργυροπούλου.
 
Για τις παγκορασίδες α΄, για να αντιμετωπίσουμε τους Τράχωνες σε εντός έδρας αγώνα, στον οποίο θα κριθεί η πρόκριση στη β΄ φάση, καλούνται οι αθλήτριες: Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Λιόλιου Γ., Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Νάκη, Μπουρέλι, Αγγέλη, Χάνου Κ., Χάνου Στ., Καράγιωργα, Αμοιρίδου, οι οποίες πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 14:00, στο κλειστό γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (Πρόνοια).
 
Για τις παγκορασίδες β΄, το Σάββατο στις 16:00, καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (Πρόνοια), προκειμένου να αναχωρήσουμε για τη Γλυφάδα, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Ευρυάλη, οι αθλήτριες: Αγγέλη, Χάνου Κ., Χάνου Στ., Συναπίδου, Μοίρα Αγγ., Βλασταρίδου, Ιωάννου, Νοδάρα, Κατσαδούρου, Χίου Δ., Στοίτσεβα, Βέκκου.
 
Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής σε κάποια αποστολή, οι αθλήτριες οφείλουν έγκαιρα να ενημερώσουν για την απουσία τους, προκειμένου να προλάβουμε να ενημερώσουμε άλλη αθλήτρια.
Καλή μας επιτυχία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...