Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Παίζοντας πολύ καλό βόλει, το αντρικό μας τμήμα συνέχισε με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, απέναντι στον Αίαντα Μαλεσίνας με 3-0 (25-23, 25-09, 25-23), νίκη η οποία συνδυάστηκε με την τυπική παραμονή μας και του χρόνου στην Α2.
Το γεγονός της οριστικής και τυπικά παραμονής μας στην κατηγορία, κάτι που αποτελούσε το μοναδικό μας στόχο από την αρχή της περιόδου, 5 ολόκληρες αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, δείχνει την αυξανόμενη δυναμική αυτής της ομάδας, που από την περίοδο 2004-05, όταν την πρώτη χρονιά δημιουργίας της, πήρε το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΠΕΔΑ, κάθε χρόνο είχε αυξητικό πρόσημο στη θέση που καταλάμβανε στη βαθμολογία, μέχρι που φτάσαμε στην Α2, μείναμε και δε σταματάμε...
Με τη νίκη μας αυτή, ήδη φτάσαμε στους 21 βαθμούς και στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με το χθεσινό μας αντίπαλο, με τον οποίο είχαμε στο πρωτάθλημα εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Εμείς την παραμονή κα ο Αίαντας την άνοδο στη volleyleague.
Η πολύ καλή μας φετινή πορεία, έχει ...φταίχτες. Τον προπονητή μας κ. Γιάννη ΠΛΗΘΗ, ο οποίος κατεύθυνε με μαεστρία την ομάδα, διαχειρίστηκε πολύ καλά το δυναμικό του, προσπάθησε και πήρε απ΄ όλα τα παιδιά το κάτι παραπάνω από τις δυνατότητες τους, άλλαξε ρόλους και θέσεις στους αθλητές όπου χρειαζόταν και δικαιώθηκε. Και φυσικά όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι με υπομονή πάνω απ΄ όλα κύρια στο οικονομικό θέμα, επιμονή, αυταπάρνηση, πολύ δουλειά και απόδοση πάνω από τα αναμενόμενα, έφεραν την ομάδα στην 6η θέση, βλέποντας ακόμα παραπάνω. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων, ευχαριστιών και θαυμασμού όλοι τους.
Μ΄ αυτά που γράφουμε, μη νομίσει κανείς, ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, θα τα αντιμετωπίσουμε ως τυπική διαδικασία, ειδικά με τις ομάδες που καίγονται για βαθμούς, όπως είναι η Φθία, ο Ιωνικός Σάμου και το Ζωγράφου. Ο στόχος μας από δω και πέρα, είναι το 3Χ4=12.
Για να επιστρέψουμε στον αγώνα, η διαφορά και στα τρία σετς, είναι αποκαλυπτική. Δύσκολα τα 1ο και 3ο και εύκολα το 2ο σετ.
Να σημειωθεί ότι για μια ακόμα φορά, μας φιλοξένησε άψογα το Νέο κλειστό του Ρέντη.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μιχαήλογλου και Κατσούλη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Ανδρεόπουλος, Κυριακόπουλος.
ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ: (Καρκαλής) Λυκούρεσης, Παίσιος, Ανάγνου, Σταθουλόπουλος, Φίνος, Πλεμμένος, Μπέσιος Γ. (λ), Μπέσιος Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...