Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΦΘΙΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Γρηγόρης ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΔΗΣ
Με την 7η φετινή νίκη, συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 το αντρικό μας τμήμα, επί του ΑΠΣ ΦΘΙΑ Λαμίας με 3-2 (25-23, 20-25, 16-25, 25-18, 13-15) σε 2 ώρες ακριβώς.
Η ομάδα μας ταλαιπωρημένη από τις ασθένειες που προσέβαλαν αρκετούς αθλητές μας, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, δίνοντας το δικαίωμα στη Φθία, να διεκδικήσει ακόμα και καθαρή νίκη, με την οποία θα έμπαινε με περισσότερες ελπίδες παραμονής στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Στο 1ο σετ, μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, ίσως από την κούραση του ταξιδιού - φτάσαμε στη Λαμία, μόλις 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα - και η Φθία που τα έπαιζε όλα για όλα, το διεκδίκησε με αξιώσεις, προηγούμενη σε όλη τη διάρκεια του, μέχρι και με 4 πόντους (8-4, 12-8), ενώ στους τελευταίους πόντους αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της, προηγήθηκε με 18-14, 21-17, για να ισοφαρίσει σχετικά εύκολα.
Στο 3ο σετ, η άνοδος στην απόδοση μας ανέβηκε κι άλλο, προηγηθήκαμε με 16-8, για να φτάσουμε στο 2-1 υπέρ μας.
Και ενώ η Φθία, έδειχνε παραδομένη, η ομάδα μας στο 4ο σετ, πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και έτσι η Φθία, εύκολα, ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 5ο σετ, είχαμε συνέχεια την πρωτοπορία με 2 πόντους διαφορά, την οποία διατηρήσαμε μέχρι τέλους και φύγαμε με το 2ποντο.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κούτση. Άριστη του κ. Μενεσλή.
ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ: (Ντάλλας, Μακρής) Αναγνωστόπουλος, Καλαθάς, Κουτρομάνος, Παπαθωμόπουλος, Τσαδήμας, Πλιάτσικας, Δημουλάς (λ), Γαληρόπουλος, Καρμίρης, Κοντοκώστας.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Αγγέλου, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Κογκαλίδης, Ανδρεόπουλος.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...