Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΓΚΟΥΝΤΙΜΕΝΚΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει την Δευτέρα 25 Μαρτίου στη Σερβία και στη συνέχεια στο Μαυροβούνιο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων, ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τάκης Φλώρος.

Λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο «ΑΤΕΡΜΩΝ», οι αθλήτριες ενημερώθηκαν για τις επιλογές του προπονητή τους και ουσιαστικά η μόνη διαφορά σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στα προκριματικά που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο στον Βόλο, είναι στη θέση της λίμπερο, όπου η Ειρήνη Κοκκινάκη της Δραπετσώνας αντικατέστησε την Μαρτίνα Ξανθοπούλου του ΔΑΣΩ.

Αναλυτικά η 12άδα που θα λάβει μέρος στα τελικά αποτελείται από τις: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (πασαδόρος), Ανθή Βασιλαντωνάκη (διαγώνια), Όλγα Στράντζαλη (ακραία), Αλεξάνδρα Ψωμά (ακραία), Ιωάννα Γκουντιμένκο (κεντρική), Μαρία Σωτηρίου (ακραία), Χαρά Παπαδοπούλου (πασαδόρος), Αθανασία Φακοπουλίδου (ακραία), Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη (ακραία), Άννα Καλατάντζε (κεντρική), Ελένη Σουπιώνη (λίμπερο), Ειρήνη Κοκκινάκη (λίμπερο).

Την αποστολή που θα αναχωρήσει την Δευτέρα αρχικά για το Κλάντοβο, όπου θα δοθούν δύο φιλικά (εάν υπάρξουν τα χρονικά περιθώρια ίσως γίνει και τρίτο στις ημερομηνίες 25-26 και 27 του μήνα) με τη Σερβία, συμπληρώνουν ο Τάκης Φλώρος (Α’ προπονητής), Γιάννης Καλμαζίδης (Β’ προπονητής), Παναγιώτα Τουρσούγκα (αρχηγός αποστολής), Βίκυ Νεντή (στατιστικολόγος), Αντωνία Ρούσσου (φυσικοθεραπεύτρια) και ο δημοσιογράφος του ΠΣΑΤ, Ηλίας Παπαϊωάννου, ο οποίος θα καλύψει τις αναμετρήσεις στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου.

Το πρόγραμμα της Εθνικής στα Τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων, έχει ως εξής:

30/03: Ιταλία - Ελλάδα
31/03: Ελλάδα - Μαυροβούνιο
01/04: Τσεχία - Ελλάδα
02/04: Η Ελλάδα έχει ρεπό
03/04: Σλοβενία - Ελλάδα
04/04: Ελλάδα - Πολωνία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...