Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-3 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Με εντός έδρας ήττα - αποκλεισμό, έκλεισε η α΄ φάση για το α΄ τμήμα των παγκορασίδων μας. Στον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ, στον οποίο θέλαμε νίκη μόνο με 3-0 και διαφορά πόντων πάνω από 25, ώστε να ισοβαθμήσουμε με τους Τράχωνες και να τους προσπεράσουμε για να προκριθούμε εμείς στη β΄ φάση, δεν τα καταφέραμε. 
Νικητής του αγώνα η ομάδα των Τραχώνων με 3-0 (19-25, 24-26, 15-25), απόλυτα δίκαια και καθαρά.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη και παθιασμένη, να διεκδικήσει ότι της αναλογεί, αλλά από τη μία η απουσία της Σαλτουρίδου, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στον αγώνα με το Αιγάλεω, την προηγούμενη ημέρα και από την άλλη η ομάδα των Τραχώνων, δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να αποκτήσει αυτό που ήθελε. 
Έλενα ΑΓΓΕΛΗ
Πάντως, από τη φετινή ομάδα των παγκορασίδων είχαμε φιλοδοξίες για κάτι πολύ καλύτερο φέτος. Το γεγονός του αποκλεισμού μας από τη β΄ φάση, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί να ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση και να πέσαμε στον όμιλο με δύο πολύ καλές ομάδες (Περιστέρι και Τράχωνες). Αυτό βέβαια θα φανεί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μπορεί να είχαμε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες μας, μπορεί...μπορεί...μπορεί..
Το τμήμα αυτό θα συνεχίσει στους αγώνες κατάταξης, με στόχο την 1η θέση και τη δημιοτργία της ομάδας που θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο.
Άριστη η διαιτησία του κ. Κατσούλη και της κας. Χατζηπέτρου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Βεντούρη, Αμοιρίδου, Λιόλιου Αγγ., Μπουρέλι, Αγγέλη, Ιωάννου, Χάνου Στ. (λ), Νάκη.
ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ: (Παπαθανασίου) Αρβανίτη, Φασσέα, Παπαχατζή, Σιώζιου, Μάλλη, Κασκούτη, Τσερωτά (λ), Ευαγγελοπούλου.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΡΕΝΤΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 0-3
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (18-03) 12
2. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (14-06) 10
-------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (07-13) 08
4. ΑΕ ΡΕΝΤΗ (01-18) 06
Στη β΄ φάση προκρίθηκαν οι Περιστέρι και Τράχωνες.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...