Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Για τη βδομάδα αυτή, δεν υπάρχουν αγώνες κορασίδων για την καλύτερη διεξαγωγή των τελικών νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Μείνανε λοιπόν μόνο οι δύο αγώνες των παγκορασίδων και οι 12άδες και τα ραντεβού για τους αγώνες αυτούς, έχουν ως εξής:
Την Κυριακή στις 08:00 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο μας, για να αναχωρήσουμε για το Περιστέρι, όπου στις 10:00, θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, πρέπει να βρίσκονται οι εξής αθλήτριες: ΒΕΚΚΟΥ, ΒΛΑΣΤΑΡΙΔΟΥ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ, ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΥ, ΜΟΙΡΑ Β., ΧΙΟΥ, ΝΟΔΑΡΑ, ΣΑΡΡΗ, ΣΥΝΑΠΙΔΟΥ, ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΟΥ.
Την Κυριακή στις 14:00, πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο μας για να αντιμετωπίσουμε εντός έδρας πάλι το Περιστέρι, οι εξής αθλήτριες: ΑΓΓΕΛΗ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΒΕΝΤΟΥΡΗ, ΣΤΟΙΤΣΕΒΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΛΙΟΛΙΟΥ Αγγ., ΛΙΟΛΙΟΥ Γ., ΜΠΟΥΡΕΛΙ, ΣΑΛΤΟΥΡΙΔΟΥ, ΧΑΝΟΥ Κ., ΧΑΝΟΥ Στ.
Παρακαλούμε πολύ, για την τήρηση των ωραρίων αυτών και ειδικά για το πρωινό ραντεβού. 
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα κορίτσια που έχουν δελτίο και δικαίωμα συμμετοχής, είναι αυτή τη στιγμή 38. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι για τις 24 θέσεις που έχουμε δικαίωμα να δηλώνουμε κάθε φορά στις δύο ομάδες, θα υπάρχουν επιλογές που θα ανακυκλώνονται, ώστε να υπάρχει μια ισομερής χρησιμοποίηση κάποιων κοριτσιών, ειδικά όσα είναι γεννημένα το 2000 και ύστερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...