Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ''ΧΡΥΣΟ ΣΕΤ''

Kαταργήθηκε το χρυσό σετ!
Έχουμε γράψει κατ επανάληψη ότι αυτοί που διοικούν το ευρωπαικό βόλει είναι άσχετοι με το άθλημα, ακόμη και ο πρόεδρος της CEV, που ήταν διαιτητής και αυτό δεν τον κάνει γνώστη , απλά παρατηρητή και επαγγελματία παράγοντα.

Όταν εφάρμοσαν το χρυσό σετ αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτοί στήριξαν το τερατούργημα τους και είδαμε ομάδες να αποκλείονται από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, παρότι είχαν κερδίσει 3-0 στην έδρα τους και έχασαν 3-2 εκτός.

Όλοι ήταν συνυπεύθυνοι για τη διακωμώδηση του βόλει, φυσικά και οι Έλληνες παράγοντες που συμμετείχαν στις διάφορες επιτροπές της CEV, γιατί ήταν βολεμένοι και παραδεχόταν ότι το χρυσό σετ είναι για γέλια, μόνο στις κατ ιδίαν συζητήσεις.

Μετά τον βιασμό του αθλήματος και τον άδικο αποκλεισμό καλύτερων ομάδων, οι φωστήρες της CEV, που είναι επικίνδυνοι για το άθλημα, αποφάσισαν να το καταργήσουν από την 1η Οκτωβρίου 2013. Αμήν.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...