Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ

 Ένας νέος ιστότοπος βγήκε στο διαδικτυακό αέρα πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για το volleon.com, του φίλου μας Λεωνίδα ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ και θα ασχολείται αποκλειστικά με το μίνι βόλει, με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία κύρια για τους προπονητές που ασχολούνται με τις μικρές ηλικίες. 
Από την πλευρά μας, συγχαίρουμε τον κ. Καραίσκο και του ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο του σχεδιασμό.
Στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Λεωνίδας, γράφει:

Γεια σας συνάδελφοι και φίλοι μου,

Σας καλωσορίζω στο volleon.com τον ιστότοπο που δημιουργήθηκε και που θα ανανεώνεται καθημερινά για να καλύψει τη θεματολογία του αγαπημένου mini volley των παιδιών του δημοτικού σχολείου.

Μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχα και έχω μαζί σας μέσω σεμιναρίων, διαλέξεων, ηλεκτρονικής και κάθε άλλου είδους επικοινωνίας, σκέφτηκα αυτόν τον νέο, πιο άμεσο, σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο σύνδεσης μεταξύ μας.
Κατα την πλοήγησή σας στο volleon.com θα βρείτε:
1) Ενδιαφέροντα links με τα περισσότερα sites που προβάλλουν το mini volley σε όλο τον κόσμο.

2) Τα αγωνιστικά επίπεδα του παιχνιδιού σε βίντεο. Παρουσιάζονται τα 4 προτεινόμενα επίπεδα του παιχνιδιού για ηλικίες από 5 έως 12 ετών.

3) Εντυπωσιακά βίντεο με τις τεχνικές του παιχνιδιού σε περίπτωση που επιθυμείτε να τα προβάλλετε στους αθλητές - μαθητές σας.

4) Πρότυπα ζωγραφικής με θέματα volley, ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε για τα μαθήματά σας.

5) Προτάσεις και συνδέσεις για ηλεκτρονικά παιχνίδια βόλεϊ.

6) Προβολή μέσω φωτογραφιών και βίντεο εκδηλώσεων mini volley που κατακλύζουν όλη την Ελλάδα.

                                               κυρίως όμως

4) Μια video-data που θα χτίζεται και θα ενημερώνεται σταθερά με ασκησιολόγιο (παιχνίδια προθέρμανσης, παιχνίδια με τεχνικές, παιχνίδια ομαδικά, συνεργασίες δυο ή τριών αθλητών κλπ) και πραγματικές συνθήκες προπόνησης.

Στο πλαίσιο αυτό με μεγάλη χαρά θα φιλοξενούσαμε βίντεο από δικές σας προπονήσεις-μαθήματα και προτάσεις για το πώς θα κάνουμε το άθλημά μας ακόμα πιο ελκυστικό!

Για κάθε νέα ανάρτηση στο volleon.com θα ενημερώνεστε προσωπικά.
Επίσης, επειδή ο σκοπός είναι η διοχέτευση της γνώσης, με μεγάλη χαρά θα δεχόμασταν να μας προτείνετε νέα μέλη που θα ενδιαφέρονταν να συνδεθούν με αυτή τη προσπάθεια.
Με μεγάλο ενθουσιασμό σας καλούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για μια όμορφη δημιουργία με σκοπό την υποστήριξη των καθημερινών προσπαθειών που ο καθένας μας καταβάλλει.

                                                                                    Για το volleon.com

                                                                                     Λεωνίδας Καραΐσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...