Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Άλλο ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για τα τμήματα μας με 6 αγώνες, 4 εκ των οποίων αφορούν τα τμήματα κορασίδων - παγκορασίδων. 
Συγκεκριμένα, ειδοποιούνται οι εξής αθλήτριες μας:
 
Για τις κορασίδες α΄, θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ - ΠΡΟΝΟΙΑ) για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κύζικο Ν. Περάμου, οι αθλήτριες: Σιμιτζή, Χίου Κ., Κακαγή, Λιόλιου Αγγ., Χόρτη, Πόποβα, Αθανασάκη, Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Μπουρέλι, Γερακαράκη, Μπαλίδη.
 
Για τις κορασίδες β΄, θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στις 15:30 στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ - ΠΡΟΝΟΙΑ) για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσουμε το Μίλωνα, οι αθλήτριες: Κατσαδούρου, Ευστρατιάδη, Τσιριγώτη, Κουλούρη, Βλασταρίδου, Γερακαράκη, Μπαλάση, Νοδάρα, Μοίρα Β., Τσιγνοπούλου, Νάκη, Αργυροπούλου.
 
Για τις παγκορασίδες α΄, θα πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο στις 08:00 στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ - ΠΡΟΝΟΙΑ) για να αναχωρήσουμε για το Περιστέρι, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι αθλήτριες: Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Νάκη, Αγγέλη, Μπουρέλι, Χάνου Στ., Ευσταθιάδου, Βέκκου, Στοίτσεβα, Βουλγαράκη.
 
Για τις παγκορασίδες β΄, θα πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο στις 12:45 στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' (παρκέ - ΠΡΟΝΟΙΑ), για τον εντός έδρας αγώνα με την Άρτεμη, οι αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Συναπίδου, Σαρρή, Μοίρα Αγγ., Κατσαδούρου, Ευστρατιάδη, Βλασταρίδου, Τσιγνοπούλου, Λιόλιου Γ., Χίου Δ., Δριβάκου.
 
Επαναλαμβάνουμε ότι αν σε κάποια αθλήτρια, προκύχει οποιοδήποτε πρόβλημα, που δε θα της επιτρέψει τη συμμετοχή της, τότε θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ειδοποιήσει, έστω και με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ώστε να προλάβουμε να ειδοποιήσουμε άλλο κορίτσι για αντικατάσταση.
 
Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα ότι το όνομα σας, μπορεί να είναι σε περισσότερες από μία αποστολές. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...