Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

4 ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ


Κρίνει τετράδα το σούπερ ντέρμπι στη Σύρο
Στο νησί της Σύρου στρέφονται τα βλέμματα όλων, καθώς ο Φοίνικας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (23/2, 17.00, Novasports-3), ίσως στο πιο μεγάλο ντέρμπι μέχρι τώρα. Ο αγώνας είναι για την 19η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ και έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» τον πρώτο στόχο της τετράδας.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τους βαθμούς, αλλά θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο, έχοντας στο μυαλό του να κάνει... επίδειξη δύναμης στη Σύρο πριν τα μεγάλα ματς στο πρωτάθλημα στο κύπελλο και στο Λιγκ Καπ.

Το νησί βρίσκεται... στο πόδι για την αναμέτρηση και τα εσιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί. Περίπου 200 από αυτά θα πάνε στους φίλους των ερυθρολεύκων από τις Κυκλάδες.

Αγωνιστικά, ο Φοίνικας δεν έχει προβλήματα κι όπως είπε ο προπονητής του Χρήστος Πάτρας «άπαντες θα είναι παρόντες», παρότι ο Κόβατς δεν είναι έτοιμος κατά 100%. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό.

O Φοίνικας θέλει νίκη στην κανονική περίοδο
 
Η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Σε 9 αναμετρήσεις που έχουν γίνει τότε που ανέβηκε ο Φοίνικας στην επαγγελματική κατηγορία, ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 7-2. Μάλιστα ο Φοίνικας δεν έχει νίκη στην κανονική περίοδο. Και οι δύο νίκες του Φοίνικα έγιναν στους ισάριθμους ημιτελικούς των πλέι οφ της περιόδου 2011-12. Στο νησί έχουν γίνει οι 4 από τους 9 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 3-1. Μόνο ένα ματς έχει κριθεί στο τάι μπρέικ (νίκη του Ολυμπιακού).
 
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ αντιμετωπίζει σήμερα (23/2) στις 19.30 στο Κατσάνειο τον Ηρακλή Κηφισιάς. Μια αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε με εικόνα Live Streaming από την επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. 

19.30: ΓΣ Ηρακλής - Ηρακλής Κ. TV
 
Η Καρσιγιακά της Εύας Χαντάβα κάνει την προσπάθειά της στο Final4 του κυπέλλου Τουρκίας. Μια προσπάθεια που μπορείτε να δείτε από το κανάλι που έχει τα δικαιώματα. Ο δεύτερος αγώνας είναι το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στην Γαλατάσαραϊ και της Βακίφμπανκ
Δείτε και τους δύο αγώνες εδώ

To πρόγραμμα
22 Φεβρουαρίου
Βακίφμπανκ - Καρσίγιακα 3-0 (25-09, 25-17, 25-17)
Εζατζίμπασι - Γαλαταραράι 3-0 (25-21, 25-17, 25-21)

23 Φεβρουαρίου
13.00: Καρσίγιακα- Εζατζίμπασι
15.00: Γαλατασαράι- Βακίφμπανκ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...