Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ 3-1 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Κατερίνα ΜΠΟΥΡΕΛΙ
Με νίκη συνέχισε την πορεία της στη β΄ φάση του πρωταθλήματος το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, επί του Κύζικου Ν. Περάμου με 3-1 (25-17, 25-20, 13-25, 25-20).
Η ομάδα μας έπαιξε ικανοποιητικό βόλει. Άρχισε με πολύ όρεξη τον αγώνα παίζοντας πολύ καλό βόλει, αλλά στη διάρκεια του αγώνα η απόδοση μας έπεφτε, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να καταβάλουμε την αξιόμαχη ομάδα της Ν. Περάμου.
Τώρα πια απέμεινε ο τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος για την ομάδα αυτή, την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας επί του Αιγάλεω, το οποίο και μαθηματικά έχει κερδίσει την πρόκριση του στην τελική φάση της ΕΣΠΕΔΑ, με την ομάδα μας να καταλαμβάνει τη 2η θέση στον όμιλο μας και την 5η στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Άριστη η διαιτησία του κ. Τοψιδέλη και της κας. Μισούρα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Σιμιτζή, Χίου Κ., Σαλτουρίδου, Λιόλιου Αγγ., Πόποβα, Μπουρέλι, Κακαγή (λ), Γερακαράκη (λ), Χόρτη, Αθανασάκη, Αμοιρίδου.
ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ: (Ζώρη) Τασούδη, Κορδαλή, Παπαδάκη, Δρίτσα, Δούκα, Πετροπούλου (αρχ. 6άδα), Ψωμιάδη, Δανιηλίδη.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (15-01) 10
-------------------------------------------------
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (10-10) 08
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (06-12) 06 (2)
4. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ (05-13) 06 (1)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...