Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΙΛΙΟ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με μια ακόμα ήττα σε αγώνα με τους πρωτοπόρους, συνέχισε το γυναικείο μας τμήμα το πρωτάθλημα.
Σε εκτός έδρας αγώνα αντιμετωπίσαμε τη μέχρι χθες 3η στη βαθμολογία, ομάδα του ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, η οποία ήταν και η νικήτρια με 3-0 (25-19, 25-23, 25-13).
Κατερίνα ΧΙΟΥ
Στον αγώνα η ομάδα μας, μπήκε με πολύ καλές προοπτικές, παίζοντας στην αρχή του μετά από καιρό, πολύ καλό βόλει, προηγηθήκαμε με 0-4, 7-12, αλλά όλο αυτό το σκηνικό που μας δημιούργησε ψευδαισθήσεις, κατέρρευσε άμεσα σα χάρτινος πύργος και εντελώς ξαφνικά. Το Ίλιο, με όπλο του τις ''ρουκέτες'' που εξαπέλυε από τη θέση του σέρβις, έκανε ένα σερί 9-2, πήρε τα ηνία του σετ και δε δυσκολεύτηκε στη συνέχεια για να προηγηθεί με 1-0.
Στο 2ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, το Ίλιο πήρε κάποια διαφορά με 15-12 και 21-18, αντιδράσαμε φτάσαμε στον πόντο, αλλά στους κρίσιμους τελευταίους πόντους, χάσαμε αψυχολόγητα δύο σερβίς, για να διαμορφωθεί το 25-23 και το 2-0 στα σετς.
Το 3ο σετ, δεν αντέχει κάποιας περιγραφής, γιατί απλά η Δραπετσώνα δεν υπήρχε.
Συμπερασματικά, η ομάδα μας για έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα, παρουσιάστηκε με κακό πρόσωπο, χωρίς δυνάμεις και θέληση για να διεκδικήσει τη νίκη, σκορπώντας τον προβληματισμό. Και επειδή στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή, τίποτα δεν αποκτάς, αν δεν το θέλεις ή δεν προσπαθείς αρκετά για να το αποκτήσεις, θα πρέπει να προβληματιστούμε, για το αν και τι θέλουμε. Αν θέλουμε, να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α2, έστω και μέσω των μπαράζ, τότε θα πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ άδικο για όλους μας (διοίκηση, προπονητές, αθλήτριες) να δείχνουμε αυτή την εικόνα, εικόνα διασυρμού. Και είναι άδικο, γιατί δεν το αξίζουμε. Και θα πρέπει, όσοι - ες έχουμε φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο, να το αποδεικνύουμε μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Το Ίλιο, έφτασε δίκαια στη νίκη, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Χαρακίδα, Τρύπα, όπως και οι επόπτες κ. Πετρόπουλος και κα. Πανίδη.
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: (Καλογερόγιαννης) Πανοπούλου, Σπηλιωτοπούλου, Αντωνίου, Ντασιώτη, Χρυσοσπάθη, Τσικνάκη, Καρούζου (λ), Μπέλλα, Mπανάσιου, Χάλαρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Σαραντίτης, Σκαρτάδος) Μουρατίδη, Πατσιαβούδη, Ορνιθοπούλου, Γκουντιμένκο, Κοκκινάκη, Κατραμάδου, Βλάχου (λ), Χίου, Βουλγαράκη, Δούκα, Σιμιτζή, Καραγιαννίδου.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:
ΑΙΟΛΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ 2-3
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-1
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΗΣ 3-0 (25-4!!! το 3ο σετ)
ΙΚΑΡΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3
ΡΕΝΤΗΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-2
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΙΡΙΔΑ 1-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (54-14) 51
------------------------------------------------
2. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (51-17) 46 
---------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (48-21) 45 
4. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ (51-23) 44 
5. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (43-20) 40 
6. ΑΕ ΡΕΝΤΗ (41-31) 33 
7. ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (42-32) 32
8. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (38-36) 28 
9. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (33-36) 26   
10. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (32-37) 26  
11. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (32-40) 24 (3) 
12. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (29-41) 24 (0) 
13. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (23-48) 17 
---------------------------------------------------
14. ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (21-50) 13 
15. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (09-54) 04
16. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (08-55) 03  

3 σχόλια:

  1. Καμία παίκτρια δεν παίζει για να χάσει. Το ότι μπορεί να μην βγει ένας αγώνας δεν σημαίνει ότι πρέπει η ομάδα να στηθεί στον τοίχο! Αυτα έχουν οι αγώνες,άλλοτε κερδίζεις άλλοτε χάνεις,όπως και στην ζωή!Άρα οι βαριές δηλώσεις περί διασυρμού είναι άστοχες και θα ταίριαζαν σε γεγονότα,αγώνες που θάφτηκαν.
    Είναι άδικο λοιπόν για τς αθλήτριες η εικόνα διασυρμού της διοίκησης φέτος,όπως για παράδειγμα ο αγώνας με το Αιγάλεω και τα παρελκόμενα της!Μην μου πείτε ότι κ τότε έφταιγαν οι αθλήτριες;Τότε που ήταν ο προβληματισμός σας;;;;;;;;;;;
    Με μια ήττα δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου,ούτε χάθηκε κάτι,έχουμε δρόμο ακόμα!Η ομάδα φαίνεται και στις ήττες,όχι μόνο στις νίκες και σίγουρα δεν παμε μπροστά με το να μην αναλαμβάνει ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί σε οποία θέση κ αν βρίσκεται.....!
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΒΛΆΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι απαραδεκτο που μετά από κάθε αγώνα, ακολουθεί ένας σχολιασμος στον οποίο, όταν προκειται για κάποια νίκη, να μοιράζονται ολοι τα εύσημα και να γράφονται διθύραμβοι για την τρομερη αποδοση της ομάδας και οταν προκειται για κάποια ήττα να ισοπεδωνονται οι παίκτριες και να αναφερεται πως παρουσιάζουν ''κακο προσωπο χωρίς δύναμη και θέληση''! Πάντα στον αθλητισμό, υπάρχουν οι 'καλες μερες' και οι 'ασχημες'. Οπως ειπε ομως και η κων/να, δεν νομιζω πως απο την ομάδα υπηρχε καποια παίκτρια η οποία επαιζε για να χάσει, ουτε στον τελευταιο αγωνα αλλα ουτε και στον πρωτο! Η καθε μια κανει την προσπάθεια της προκειμενου να εχουμε το καλυτερο δυνατον συλλογικό αποτελεσμα. Τωρα αν αυτό ειναι μια νικη ή μια ηττα,ειναι αποδεκτα και τα δυο!Ομως το ειρωνικο ειναι πως μετα την ηττα της Τεταρτης, έγινε η καταδικη και ο σχολιασμος της ομαδας ενω αφηνεται στην άκρη η αμεση προειδοποιηση του προπονητη για αποχωρηση μετα τη ληξη του αγωνα!
    Τωρα αν στο τελος ερθει μια ανοδος στην Α2 κατηγορια, τοτε εννοειται πως θα την καλωσορισουμε και θα πανηγυρισουμε!Το σημαντικό ομως ειναι πως στην αρχη της σεζον δεν ερωτηθηκε καμια απο τις παικτριες αν θελει και μπορει να διεκδικησει την πολυποθητη αυτη ανοδο,αλλα παρουσιαστηκε ως στοχος εκ των υστερων, και η οποια ανοδος, από την δική μου σκοπια τουλαχιστον,δεν θα ικανοποιησει τοσο τις παικτριες, όσο τις φιλοδοξιες μερικων. Και για να επιτευχθει μια τετοια ανοδος θα πρέπει να υπάρχουν σωστες υποδομες και προυποθεσεις, οι οποίες ειναι απουσες αυτην την στιγμη, αλλα ειναι πιο εύκολο να ασχολουμαστε και να κατακρινουμε την αποδοση των παικτριων από το να αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας και να λυνουμε τα ουσιαστικα προβλήματα μας!
    Η πραγματικη δυναμη και θεληση πηγαζει απο τις παικτριες, κατι που ακομα διαφευγει της αντιληψης πολλων!Οι κοπελες μεταξυ μας ειμαστε πρωτα φιλες που μιλαμε, διασκεδαζουμε, τρωμε κ πινουμε μαζι και μετα ειμαστε συμπαικτριες! Ο,τι προσπα8εια κανουμε ειναι για εμας και μονο εμας, με οτι κ αν αυτο περιλαμβανει στην συνεχεια!
    Ορνιθοπουλου Αμαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβόμαστε απόλυτα την ανωνυμία και τα σχόλια στο διαδίκτυο, αλλά επειδή όλα έχουν και τα όρια τους, σβήνονται κάποια υβριστικά σχόλια και απανεργοποιείται η ρύθμιση σε ανώνυμους να εγγράφουν σχόλια. Από δω και πέρα, όποιος ή όποια θέλει με την ID διεύθυνση του, καλοδεχούμενος - η. Ας βγάλουμε λοιπόν τις κουκούλες και ας αποκαλυφθούμε για να γίνει διάλογος ουσίας και όχι να ανεχόμαστε να διαβάζουμε του καθένα και της καθεμιάς τα εσώψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...