Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΗ ΓΚΟΥΝΤΙΜΕΝΚΟ

Η Ιωάννα Γκουντιμένκο κλείνει σήμερα τα 17 της χρόνια και η ίδια, μαζί με τις συμπαίκτριές της στην εθνική κορασίδων, έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό της. Η νίκη επί της Δανίας στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Βόλου γιορτάστηκε λοιπόν με μία τούρτα για την εορτάζουσα.
Στο μεταξύ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος σχολίασε για το ματς: «Ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι. Η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ήμασταν σοβαροί, διατηρήσαμε τον ρυθμό μας και είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Τώρα πάμε για το δύο στα δύο με το Αζερμπαϊτζάν και μετά μπαίνουμε στα πιο δύσκολα».

«Διώξαμε το άγχος… Πήγαμε πολύ καλά, ειδικά στο σερβίς που είναι το “όπλο” μας. Είχαμε πάθος, το ευχαριστηθήκαμε αλλά τώρα τα κεφάλια μέσα. Ήδη σκεφτόμαστε το αυριανό παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και έχουμε κουραστεί και δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσουμε ως εδώ», σχολίασε η πασαδόρος της «γαλανόλευκης», Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

* Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραϊτης και τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας Παναγιώτα Τουρσούγκα και Χρήστος Βογιατζής.

* Επί ποδός και οι εθελοντικές ομάδες της πόλης που βοηθούν στην επιτυχημένη πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...