Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Aπεβίωσε ο Παπαδάκης
Ο χάρος συνεχίζει να τυλίγει με το ... φιλέ δικούς μας ανθρώπους, αφού σήμερα απεβίωσε ο Μανώλης Παπαδάκης.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1944 στον Κολωνό στον οποίο είχε ιδαίτερη αγάπη όπως άλλωστε και στο βόλεϊ για το οποίο μιλούσε κάθε ώρα. Ήταν επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και κατά καιρούς υπεύθυνος εθνικών ομάδων, μπιτς βόλει και αναπτυξης. Επίσης ήταν μεταξύ αυτών που το 1961 επανίδρυσε το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε στις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ του Νηρέα και είχε διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική βόλεϊ μαζί με τους Κουμπλή, Αγραπιδάκη, Τουρσούγκα και τους άλλους μεγάλους της εποχής του.
Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Νέα Ιωνία και είχε δραστηριοποιηθεί έντονα στην καθιέρωση και ίδρυση του Ομίλου Φίλων Νέας Ιωνίας. Ηταν παντρεμένος και πάντα πολύ δεμένος με την αγαπημένη του Λίτσα με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Αυγερινό και τον Γιώργο. Ο πρώτος ήταν πασαδόρος με πολύχρονη καριέρα.
Τους τελευταίους μήνες ο Μανώλης Παπαδάκης έδωσε μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο και τις τελευταίες ημέρες είχε καταβληθεί από την είδηση της απώλειας του Νίκου Σαμαρά με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένος καθώς την δεκαετία του ΄90 ήταν μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, στις 15.30 στη Μεταμόρφωση.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης δήλωσε: «Το ελληνικό βόλει έχασε ένα εργάτη του αθλήματος, κι εγώ ένα συνεργάτη και φίλο. Ο Μανώλης είχε αφιερώσει τη ζωή του στο βόλει και διακρινόταν για τη μαχητικότητα του».

Την οδύνη της για την απώλεια του Μανώλη Παπαδάκη εξέφρασε η ΕΣΠΕΔΑ με ανακοίνωσή της. Η θλίψη στην Ένωση γίνεται μεγαλύτερη καθώς ο εκλιπών μάλιστα ήταν πατέρας υπαλλήλου της. 

Η ανακοίνωση
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια τους,  για τον θάνατο ενός σπουδαίου ανθρώπου του βόλει, του Μανώλη Παπαδάκη, πατέρα του επί σειρά ετών υπαλλήλου της Ενωσης μας, Γιώργου Παπαδάκη.

Ο εκλιπών προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο βόλει, απο διαφορετικές μάλιστα θέσεις, καθώς υπήρξε υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Μπιτς Βόλει και Ανάπτυξης ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...