Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΟΥΝΤΙΜΕΝΚΟ 7η ΜΠΛΟΚΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - Η ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ 1η ΣΕΡΒΕΡ

Η Όλγα Στράντζαλη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες του Ε' προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων. Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σημείωσε 30 άσους, πιέζοντας πολύ τις αντίπαλες υποδοχές από την θέση του σέρβις.


Η ακραία του Ηρακλή «κατέστρεψε» την υποδοχή της Φινλανδίας με 13 άσους, βοηθώντας της Ελλάδα να πάρει τη νίκη. Η Στράντζαλη βάση στατιστικών ήταν η καλύτερη σέρβερ των πέντε προκριματικών ομίλων, ενώ και η πασαδόρος της εθνικής μας, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, επίσης του Ηρακλή, είναι στις 25 καλύτερες αθλήτριες στο σέρβις (10 άσους).
Πρώτη σε πόντους αναδείχθηκε η Τσέχα Μικαέλα Μιλένκοβα με 95 πόντους, δεύτερη η Στράντζαλη με 92, ενώ στην 7η θέση είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη με 78.
Η διαγώνιος του Παναθηναϊκού είναι επίσης η 6η καλύτερη μπλοκέρ με 13 πόντους, ενώ ακολουθεί μία θέση πιο κάτω η Ιωάννα Γκουντιμένκο με 12 μπλοκ. Τέλος, η Κωνσταντινίδου βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων πασαδόρων.
volleynews.gr

Τα συνολικά ποσοστά της αθλήτριας μας Ιωάννας Γκουντιμένκο, είναι τα εξής:
Σετ που αγωνίστηκε:19
Πόντοι: 30
Άσοι:4
Πόντοι από επίθεση: 14 - 45% 
Πόντοι από μπλοκ: 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...