Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2

Επειδή ο παραλογισμός συνεχίζεται από την ΕΟΠΕ, η οποία εξακολουθεί και είναι η μοναδική Ομοσπονδία, η οποία απαγορεύει τη διεξαγωγή αγώνων σε γήπεδα που δεν έχουν άδεια λειτουργίας (δηλαδή, μόνο στη Δραπετσώνα!!!), παρά τα αντιθέτως αναγραφόμενα στο νέο Νόμο, το αντρικό μας τμήμα αύριο θα αναγκαστεί για 3η συνεχόμενη φορά, να ξενιτευτεί και να αγωνιστεί σε ουδέτερη έδρα, για ''εντός έδρας'' αγώνα.
Αύριο λοιπόν στις 21:30, θα ''φιλοξενήσουμε'' στο Νέο Κλειστό Ρέντη, τον ΑΣΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ομάδα η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και έχει φιλοδοξίες ανόδου στην Α1.
Μέσα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από τραυματισμούς αθλητών μας, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα αύριο να παρουσιαστούμε με πρωτότυπη σύνθεση, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον παράγοντα της μη εξοικίωσης με το συγκεκριμένο γήπεδο.
Πάντως, ας είναι καλά ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Σπ. Νικολάκης, όπως και οι υπεύθυνοι της ΑΕ ΡΕΝΤΗ κ.κ. Τ. Πασπαλάς και Τ. Νικολάκης, οι οποίοι μας έβγαλαν από τη δύσκολη θέση της εξεύρεσης γηπέδου, με την παραχώρηση του συγκεκριμένου γυμναστήριου, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια.  
Για τους φίλους που θα θελήσουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας, στην προσπάθεια για την 5η συνεχόμενη νίκη, δημοσιεύουμε το χάρτη του γυμναστήριου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Νάξου 41 και η πρόσβαση είναι εύκολη από την οδό Πειραιώς, στρίβουμε στο φανάρι που βρίσκεται στην ΙΟΝ και στο LEROY MERLIN - JUMBO - ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και στα 100μ. συναντάμε την πλατεία Ελ. Βενιζέλου, στο πίσω μέρος της οποίας είναι το γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...