Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ




Το liberovolley ανταποκρινόμενο στις επιθυμίες πολλών  αναγνωστών του, για την ανάδειξη των καλύτερων, όχι μόνο των Εθνικών κατηγοριών αλλά και των  τοπικών πρωταθλημάτων,  αρχίζει  από σήμερα  ψηφοφορία για τους καλύτερους αθλητές, αθλήτριες,  προπονητές και παράγοντες του 2012, από τις ενώσεις  ΕΣΠΑΑΑ – ΕΠΕΣΘ- ΕΣΠΕΔΑ.
Στη ψηφοφορία αυτή ο σύλλογος μας μετέχει με αρκετούς εκπρόσωπους του, οι οποίοι είναι οι εξής:
Στην κατηγορία καλύτερος αθλητής με τους Κώστα ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ, Νίκο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ και Δημήτρη ΤΣΙΚΑΤΟ.
Στην κατηγορία καλύτερος προπονητής αντρών με τον περσινό μας τεχνικό Δημήτρη ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, με τον οποίο κερδίσαμε την άνοδο μας στην Α2. Επίσης στην ίδια κατηγορία μετέχει και ο φετινός μας προπονηής των γυναικών Σπύρος ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ, για τη θητεία στα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού.
Στην κατηγορία καλύτερη αθλήτρια με τις Ιωάννα ΓΚΟΥΝΤΙΜΕΝΚΟ και Ειρήνη ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ.
Στην κατηγορία καλύτερος προπονητής γυναικών με τον περσινό μας προπονητή Νίκο ΛΙΓΝΟ, με τον οποίο κερδίσαμε την άνοδο μας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Και τέλος στην κατηγορία καλύτερος παράγοντας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας Λευτέρη ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...